essence LONG-LASTING eye pencil 20
search
  • essence LONG-LASTING eye pencil 20

essence LONG-LASTING eye pencil 20

8,00 lei
Cu TVA 2 zile

👁️💫✏️Creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 20 este un accesoriu esențial în trusa ta de machiaj pentru a-ți accentua și evidenția ochii într-un mod subtil și elegant.🌿

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale acestui creion includ:

✏️ Precizie și control: Cu o textură moale și cremoasă, creionul glisează ușor pe piele, permițându-ți să creezi linii precise și definite cu precizie.

💫 Longevitate maximă: Formula sa rezistentă la transfer și estompare asigură că linia de ochi rămâne intactă pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie de retușuri frecvente.

👁️ Nuanță subtilă: Nuanța sa discretă și elegantă adaugă o notă subtilă de culoare ochilor tăi, conferindu-le un aspect împrospătat și luminos.

🌟 Versatilitate: Creionul poate fi utilizat atât pentru a defini linia genelor superioare și inferioare, cât și pentru a crea efecte de machiaj variate, adaptate stilului tău personal.

🌿 Confortabil pentru ochi: Formula sa delicată este potrivită chiar și pentru ochii sensibili sau purtătorii de lentile de contact.

👜 Ușor de utilizat: Ambalajul său compact și practic îl face ideal pentru a fi transportat în geanta de machiaj sau pentru retușuri rapide în timpul zilei.

Indiferent de preferințele tale de machiaj, creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 20 îți oferă o linie perfectă și durabilă, evidențiind frumusețea ochilor tăi într-un mod discret și rafinat. ✏️💫👁️

essence
5945316483787