Termeni și Condiții pentru Magazinul Online korina.ro

  1. Introducere 1.1. Korina.ro este un magazin online deținut și operat de Boom Courier SRL (denumită în continuare "noi", "ne" sau "Boom Courier"). 1.2. Prin accesarea și utilizarea magazinului online korina.ro, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție înainte de a utiliza magazinul nostru online. 1.3. Utilizarea magazinului online korina.ro se supune, de asemenea, Politicii noastre de Confidențialitate.

  2. Contul dumneavoastră 2.1. Pentru a face cumpărături pe korina.ro, veți putea să vă creați un cont personal. Sunteți responsabil de menținerea confidențialității datelor dumneavoastră de conectare și sunteți responsabil pentru toate activitățile care apar pe contul dumneavoastră. 2.2. Sunteți de acord să ne furnizați informații corecte, complete și actualizate în momentul creării contului și să actualizați aceste informații în mod regulat.

  3. Produse și Comenzi 3.1. Magazinul online korina.ro oferă produse pentru curățenia casei, produse pentru igienă și parfumuri. Descrierile produselor sunt prezentate cu cea mai mare grijă posibilă, însă nu putem garanta exactitatea completă a acestora. 3.2. Prin plasarea unei comenzi pe korina.ro, confirmați că sunteți de acord să achiziționați produsele selectate la prețurile afișate, împreună cu orice taxe aplicabile și costuri de livrare. 3.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comenzi în orice moment, din diverse motive, inclusiv indisponibilitatea produselor, erori de preț sau erori în informațiile produselor.

  4. Prețuri și Plată 4.1. Prețurile produselor afișate pe korina.ro sunt exprimate în moneda locală și includ TVA (dacă este cazul), dar nu includ costurile de livrare, care vor fi adăugate la momentul finalizării comenzii. 4.2. Acceptăm diverse metode de plată, cum ar fi cardurile de credit/debit și altele indicate în procesul de plată. Plata se va efectua în momentul plasării comenzii. 4.3. Sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice taxe, impozite sau comisioane aplicabile în legătură cu achizițiile dumneavoastră pe korina.ro.

  5. Livrare 5.1. Livrarea produselor comandate se va face în adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării comenzii. Ne străduim să respectăm termenele de livrare estimate, dar acestea pot varia în funcție de locație și alți factori. 5.2. Costurile și opțiunile de livrare vor fi afișate în timpul procesului de comandă. 5.3. Sunteți responsabil de furnizarea unei adrese de livrare corecte și complete. În cazul în care furnizați o adresă incorectă sau incompletă și produsele nu pot fi livrate, nu suntem responsabili și comanda poate fi returnată sau anulată.

  6. Returnarea și Schimbul de Produse 6.1. Vă rugăm să consultați Politica noastră de Returnare și Schimburi, care reglementează procesul de returnare și schimb al produselor achiziționate de pe korina.ro. 6.2. În general, produsele pot fi returnate sau schimbate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, în conformitate cu politicile noastre.

  7. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală 7.1. Magazinul online korina.ro și conținutul acestuia (inclusiv texte, imagini, logo-uri, elemente grafice etc.) sunt protejate de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. 7.2. Utilizarea, copierea sau distribuirea conținutului de pe korina.ro este strict interzisă fără acordul nostru scris în prealabil.

  8. Limitarea Responsabilității 8.1. În măsura permisă de lege, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele daune directe, indirecte, accidentale, speciale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării magazinului online korina.ro. 8.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica, întrerupe sau opri funcționarea magazinului online korina.ro în orice moment, fără notificare prealabilă.

  9. Legislație Aplicabilă 9.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile României. 9.2. Orice litigiu sau neînțelegere care apare în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Vă rugăm să rețineți că acești Termeni și Condiții pot fi actualizați în orice moment, prin publicarea unei versiuni actualizate pe korina.ro. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu versiunea cea mai recentă.