Vă rugăm să citiți cu atenție următoarea notificare legală care reglementează utilizarea magazinului online korina.ro, deținut de Boom Courier SRL. Accesarea și utilizarea acestui magazin online implică acceptarea deplină și fără rezerve a termenilor și condițiilor menționate mai jos.

  1. Informații de identificare Korina.ro este un magazin online deținut și operat de Boom Courier SRL, cu cod fiscal 43899971, înregistrată la Registrul Comerțului din România.

  2. Utilizarea site-ului Accesul și utilizarea magazinului online korina.ro se supun termenilor și condițiilor stabilite în prezentul document. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați toate legile și regulamentele aplicabile și să nu utilizați site-ul în scopuri ilegale sau interzise.

  3. Protecția drepturilor de proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe magazinul online korina.ro, inclusiv, dar fără a se limita la texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, sunt deținute de Boom Courier SRL sau de terți colaboratori. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea sau utilizarea în orice alt mod a acestor materiale fără acordul scris al proprietarului.

  4. Protecția datelor personale Prin utilizarea magazinului online korina.ro, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Asigurăm confidențialitatea datelor dumneavoastră și utilizăm informațiile în conformitate cu legislația în vigoare și în scopul de a oferi servicii eficiente și personalizate.

  5. Limitarea responsabilității Boom Courier SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele daune, pierderi sau prejudicii directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării magazinului online korina.ro. Nu garantăm că site-ul va fi disponibil în mod continuu sau fără erori.

  6. Legislație aplicabilă și jurisdicție Prezentul document este guvernat de legile României. Orice neînțelegere sau litigiu care poate apărea în legătură cu utilizarea magazinului online korina.ro va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

  7. Modificări ale termenilor și condițiilor Boom Courier SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile prezentate în această notificare legală fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Prin utilizarea magazinului online korina.ro, confirmați că ați citit și înțeles această notificare legală și sunteți de acord să o respectați în întregime.

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site.

Boom Courier SRL