essence kajal pencil 15
search
  • essence kajal pencil 15

essence kajal pencil 15

5,50 lei
Cu TVA 2 zile

👁️🎨✨Creionul de ochi Essence Kajal Pencil 15 este un instrument esențial pentru un machiaj expresiv și seducător, perfect pentru a-ți evidenția frumusețea ochilor într-un mod ușor și eficient.🌸

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale creionului de ochi Essence Kajal Pencil 15 includ:

Pigmentare intensă: Formula sa bogată și cremoasă oferă o pigmențare intensă, permițându-ți să obții un contur precis și o culoare vibrantă încă de la prima aplicare.

👁️ Versatilitate: Poate fi utilizat pentru a crea linii subtile sau dramatice, permițându-ți să-ți personalizezi machiajul în funcție de preferințele tale și de stilul dorit.

🎨 Textură moale și fină: Textura sa moale și fină se aplică ușor și uniform, fără a trage sau a irita zona delicată a ochilor, oferindu-ți un confort maxim în timpul aplicării.

🌟 Longevitate: Rezistă pe piele pe tot parcursul zilei, fără a se estompa sau a se transfera, asigurându-ți un machiaj impecabil și de lungă durată.

💧 Confortabil și non-iritant: Formula sa delicată este potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru ochii sensibili, fără a provoca iritații sau disconfort.

🌸 Disponibilitate într-o nuanță universală: Creionul este disponibil într-o nuanță universală, perfectă pentru toate tonurile de ten și culorile de ochi, astfel încât să poți crea diferite look-uri de machiaj în funcție de preferințele tale.

Indiferent dacă îți dorești un look subtil pentru ziua de zi sau un look dramatic pentru ocazii speciale, creionul de ochi Essence Kajal Pencil 15 este alegerea perfectă pentru a-ți evidenția frumusețea ochilor și a-ți completa machiajul cu eleganță și stil. ✨👁️🎨

essence
5942210233838