essence LONG-LASTING eye pencil 12
search
  • essence LONG-LASTING eye pencil 12

essence LONG-LASTING eye pencil 12

8,00 lei
Cu TVA 2 zile

👁️💫✏️Creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 12 este un instrument esențial pentru a-ți evidenția ochii cu o linie precisă și durabilă, oferindu-ți un aspect impecabil pe tot parcursul zilei.🌿

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale acestui creion includ:

✏️ Precizie și control: Cu o textură moale și cremoasă, creionul se aplică ușor pe piele, permițându-ți să creezi linii precise și definite cu precizie.

💫 Longevitate maximă: Formula sa rezistentă la transfer și estompare asigură că linia de ochi rămâne intactă pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie de retușuri frecvente.

👁️ Nuanță intensă: Nuanța sa profundă și vibrantă adaugă intensitate privirii tale, evidențiind frumusețea ochilor tăi și conferindu-le un aspect captivant.

🌟 Versatilitate: Creionul poate fi utilizat atât pentru a defini linia genelor superioare și inferioare, cât și pentru a crea diferite efecte de machiaj, cum ar fi smoky eyes sau look-uri dramatice.

🌿 Confortabil pentru ochi: Formula sa delicată este potrivită chiar și pentru cei cu ochi sensibili sau purtătorii de lentile de contact.

👜 Ușor de utilizat: Ambalajul său compact și practic îl face ideal pentru a fi transportat în geanta de machiaj sau pentru retușuri rapide în timpul zilei.

Indiferent dacă îți dorești un aspect natural pentru ziua de zi sau unul mai dramatic pentru ocazii speciale, creionul de ochi de lungă durată Essence în nuanța 12 îți oferă posibilitatea de a-ți evidenția ochii într-un mod subtil și elegant. ✏️💫👁️

essence
5947900428211