Essence Colour Shield Top Coat
search
  • Essence Colour Shield Top Coat

essence colour shield TOP COAT

9,00 lei
Include TVA 2 zile

­čĺůÔťĘ Experimenteaz─â unghiile tale cu str─âlucire ╚Öi protec╚Ťie durabil─â cu essence Colour Shield Top Coat! Acest lac de unghii acoper─â ╚Öi protejeaz─â culorile tale preferate, oferind un finisaj str─âlucitor ╚Öi rezistent la ciobire.­čîł

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Beneficii:

­čîł Protec╚Ťie pentru Culori: Formula sa special─â protejeaz─â culorile unghiilor, prevenind decolorarea ╚Öi p─âstr├ónd aspectul proasp─ât al manichiurii pentru mai mult timp.
ÔťĘ Str─âlucire Intens─â: Ofer─â un finisaj str─âlucitor ╚Öi lucios, aduc├ónd la via╚Ť─â culorile unghiei ╚Öi conferindu-i un aspect proasp─ât ╚Öi vibrant.
­čĺ¬ Rezisten╚Ť─â la Ciobire: Acoper─â unghiile cu un strat protector care ajut─â la prevenirea ciobirii ╚Öi desprinderii lacului de unghii, men╚Ťin├ónd manichiura intact─â pentru mai mult timp.
­čî▒ Vegan ╚Öi Cruelty-Free: Produsul este vegan ╚Öi nu a fost testat pe animale, respect├ónd astfel etica ╚Öi valorile de protec╚Ťie a mediului.

Mod de Utilizare:

  1. ­čÄĘ Aplic─â Lac de Unghii: Dup─â ce ai aplicat lacul de unghii preferat ╚Öi acesta s-a uscat complet, aplic─â un strat generos de essence Colour Shield Top Coat.
  2. ­čĺů A╚Öteapt─â Uscarea: Las─â top coat-ul s─â se usuce complet pentru a asigura protec╚Ťia ╚Öi str─âlucirea optim─â a manichiurii.
  3. ­čîč Reaplicare Ocasional─â: Pentru a men╚Ťine str─âlucirea ╚Öi protec╚Ťia, aplic─â un nou strat de top coat la c├óteva zile dup─â manichiur─â sau atunci c├ónd sim╚Ťi nevoia de un refresh.

Cu essence Colour Shield Top Coat, vei putea s─â-╚Ťi men╚Ťii manichiura frumoas─â ╚Öi str─âlucitoare pentru mai mult timp! ­čĺůÔťĘ

essence
5941992173851
Comentarii (0)