• Stoc-epuizat
Balsam Rufe Semana Elixir Bloom 1.7L
search
  • Balsam Rufe Semana Elixir Bloom 1.7L

Balsam Rufe Semana Elixir Bloom 1.7L

22,99 lei
Include TVA

Balsamul de rufe Semana Elixir Bloom, 1.7L, îmbină moliciunea cu un parfum floral captivant. 🌺✨ Acest balsam protejează fibrele textile, prelungind durata de viață a hainelor și oferind o textură plăcută la atingere. Esența sa distinctă de Bloom transformă fiecare spălare într-o experiență senzorială. Cu o capacitate de 1.7L, te bucuri de multiple spălări cu rezultate impecabile. Pentru rufe moi, parfumate și durabile, alege Semana Elixir Bloom! 🌸💧✨.

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Balsamul de rufe Semana Elixir Bloom în varianta de 1.7 litri este un produs destinat înmuierea și împrospătarea hainelor în timpul procesului de spălare. Acest balsam de rufe este conceput pentru a oferi hainelor tale un miros plăcut și o textură moale, facilitând călcatul și oferind o senzație de prospețime.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌸 Aroma plăcută: Balsamul Elixir Bloom poate oferi hainelor tale o aromă proaspătă și plăcută.
  • 🧴 Împrospătare și înmuiere: Produsul ajută la înmuierea țesăturilor și la împrospătarea hainelor, făcându-le mai plăcute la atingere.
  • 🌼 Ușor de utilizat: Balsamul se adaugă în compartimentul mașinii de spălat sau se folosește în timpul clătirii hainelor în modul de spălare manuală.

Pentru a utiliza balsamul de rufe Semana Elixir Bloom, urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru cantitatea potrivită de produs care trebuie adăugată în mașina de spălat sau în apa pentru spălarea manuală. Astfel, vei putea obține haine proaspete și mirositoare. 🌸🧴🌼✨

Semana
5942231735229

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam rufe
Comentarii (0)