Solutie Pete Oxigen Activ Rufe Colorate 2L Misavan
search
  • Solutie Pete Oxigen Activ Rufe Colorate 2L Misavan

Solutie Pete Oxigen Activ Rufe Colorate 2L Misavan

22,99 lei
Cu TVA 2 zile

🌟 Descoperă noul Solutie Pete Oxigen Activ pentru Rufe Colorate 2L Misavan! 🌈

Transformă experiența ta de spălare a hainelor într-o aventură plină de prospețime și culori vibrante cu această soluție revoluționară! 🌀

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🌀👚 Cu o formulă avansată ce conține oxigen activ, această soluție este concepută special pentru a îndepărta petele și a-ți reda hainelor tale colorate strălucirea și prospetimea de care au nevoie. Fie că sunt pete de vin, cafea sau iarba, nu există nimic ce să reziste puterii sale de curățare!

🌱 Fără clor și fără înălbitori optici, Solutia Pete Oxigen Activ respectă fibra textilă și culorile, menținând hainele tale în perfectă stare, precum în prima zi de utilizare.

💧 Cu o capacitate generoasă de 2 litri, această soluție va fi aliatul tău de încredere în lupta împotriva petelor dificile, asigurându-ți că hainele tale vor fi mereu impecabile și proaspete!

💫 Adaugă o notă de prospețime și revitalizează hainele tale cu Solutia Pete Oxigen Activ pentru Rufe Colorate 2L Misavan - alegerea perfectă pentru un spălat eficient și o îngrijire delicată a hainelor tale preferate!

Misavan
5947958816459

Fisa tehnica

Tip produs
Anti pete