Sapun Lichid Crema Tesori D'Oriente Floare De Lotus Si Karite, 300 Ml
search
  • Sapun Lichid Crema Tesori D'Oriente Floare De Lotus Si Karite, 300 Ml

Sapun Lichid Crema Tesori D'Oriente Floare De Lotus Si Karite, 300 Ml

15,99 lei
Cu TVA 2 zile

Tesori d'Oriente Sapun Lichid Cremă Floare de Lotus și Karite 300ml: O experiență delicată și hidratantă

Transformă-ți spălarea mâinilor într-o experiență relaxantă și parfumată cu Tesori d'Oriente Sapun Lichid Cremă Floare de Lotus și Karite 300ml!

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Inspirat de frumusețea delicată a florii de lotus și proprietățile nutritive ale untului de karite, acest săpun lichid te va cuceri cu o formulă cremoasă și un parfum floral vibrant:

Textură cremoasă și bogată:

  • Formula sa delicată cu microcapsule oferă o spumă fină și catifelată, care curăță eficient mâinile, lăsând pielea moale și hidratată.
  • Untul de karite, bogat în acizi grași esențiali, hrănește pielea și previne uscarea.

Parfum floral vibrant:

  • Notele delicate de floare de lotus se combină armonios cu arome fructate și lemnoase, creând un parfum proaspăt și energizant care te va revigora.

Beneficii:

  • Hidratare intensă: Untul de karite și ingredientele hidratante din compoziție mențin pielea mâinilor hidratată și catifelată.
  • Parfum delicat și persistent: Parfumul floral te va încânta și te va însoți pe tot parcursul zilei.
  • Respect pentru piele: Sapunul lichid are un pH echilibrat și este testat dermatologic, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea sensibilă.

Tesori d'Oriente Sapun Lichid Cremă Floare de Lotus și Karite 300ml nu este doar un simplu săpun, ci:

  • O experiență senzorială: Parfumul te va transporta cu gândul la o plimbare relaxantă printr-o grădină orientală înflorită.
  • O îngrijire delicată: Formula sa cremoasă hidratează și protejează pielea mâinilor, oferindu-i un aspect luminos și sănătos.
  • Un moment de relaxare: Spuma bogată te va învălui într-o senzație de catifelare și te va ajuta să te relaxezi după o zi stresantă.

Transformă-ți rutina zilnică de spălare a mâinilor într-o experiență florală vibrantă cu Tesori d'Oriente Sapun Lichid Cremă Floare de Lotus și Karite!

Bonus: Flaconul elegant de 300 ml te va însoți în orice călătorie, oferindu-ți o îngrijire delicată și un parfum floral irezistibil.

Nu mai sta pe gânduri!

Comandă Tesori d'Oriente Sapun Lichid Cremă Floare de Lotus și Karite 300ml astăzi și bucură-te de o experiență delicată și hidratantă!

5949140002169