• Stoc-epuizat
essence get BIG! lashes VOLUME BOOST WATERPROOF mascara
search
  • essence get BIG! lashes VOLUME BOOST WATERPROOF mascara

essence get BIG! lashes VOLUME BOOST WATERPROOF mascara

12,50 lei
Cu TVA

✨💧💁‍♀️🌟Essence Get BIG! Lashes VOLUME BOOST WATERPROOF Mascara este alegerea ideală pentru a obține gene voluminoase și frumos definite, fără teama de a se estompa sau a se întinde.🌈

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale Essence Get BIG! Lashes VOLUME BOOST WATERPROOF Mascara includ:

👁️ Volum maxim: Formula sa inovatoare este concepută pentru a oferi genelor un volum maxim, îmbrățișând fiecare geană și adăugându-i un volum spectaculos. Genele tale vor arăta mai pline și mai lungi, pentru un aspect dramatic și expresiv.

💧 Rezistență la apă: Mascara este rezistentă la apă, asigurându-se că machiajul genelor rezistă chiar și în condiții umede sau la contactul cu apa. Astfel, poți fi sigură că genele tale rămân perfecte întreaga zi, fără să se estompeze sau să se întindă.

💥 Definire precisă: Peria sa specială și densă permite o aplicare precisă și uniformă a produsului, acoperind fiecare geană și definindu-le în mod corespunzător. Obții un aspect perfect definit și conturat al genelor tale.

🌈 Culoare intensă: Mascara are o pigmentație profundă și intensă, conferind genelor tale o culoare vibrantă și bogată, pentru un impact vizual maxim.

Indiferent dacă îți dorești un aspect natural și subtil sau unul dramatic și expresiv, Essence Get BIG! Lashes VOLUME BOOST WATERPROOF Mascara îți oferă genele voluminoase și bine definite, pentru o privire seducătoare și irezistibilă în orice circumstanță! 💖

essence
5947745790467