Saculeti Parfumati Chante Clair Mosc Alb
search
  • Saculeti Parfumati Chante Clair Mosc Alb

Saculeti Parfumati Chante Clair Mosc Alb

21,99 lei
Include TVA 2 zile

Intensifică Aroma Hainelor Tale cu Saculeții Parfumați Chante Clair Mosc Alb

Dă hainelor tale un miros rafinat și persistent cu Saculeții Parfumați Chante Clair Mosc Alb. Acești saculeți speciali sunt infuzați cu boabe de orez expandat parfumat, oferind indumentelor tale un miros intens și de durată de mosc alb.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

  • Aromă Persistentă: Boabele de orez expandat parfumat sunt îmbogățite cu aroma delicată de mosc alb, oferind hainelor tale un miros intens și rafinat care durează.
  • Parfumare Efectivă: Plasează saculeții în dulapuri, sertare sau printre haine pentru a răspândi aroma plăcută și persistentă.
  • Gramaj Optimal: Fiecare saculeț conține 36g de boabe de orez expandat parfumat, asigurând o aromă intensă și îndelungată.
  • Ușor de Utilizat: Doar așează saculeții printre haine pentru a îmbrăca indumentele tale cu mirosul rafinat de mosc alb.

Alege Saculeții Parfumați Chante Clair Mosc Alb pentru a intensifica aroma hainelor tale și pentru a le conferi o notă persistentă și elegantă de prospăt. Indiferent de locul în care îi plasezi, acești saculeți vor rămâne alături de tine și de hainele tale în fiecare zi.

5946608907011

Fisa tehnica

Tip produs
Parfumare rufe
Comentarii (0)