Parfum Rufe Kifra Pure Life 80 Spalari 200Ml
search
  • Parfum Rufe Kifra Pure Life 80 Spalari 200Ml

Parfum Rufe Kifra Pure Life 80 Spalari 200Ml

47,99 lei
Cu TVA 2 zile

­čŹâ­čî╝­čîÇ Parfumul de rufe Kifra Pure Life ofer─â o prosp─ât─â╚Ťine pur─â ╚Öi durabil─â pentru rufele dumneavoastr─â, fiind ideal pentru 80 de sp─âl─âri. Cu o capacitate de 200 ml, aceast─â esen╚Ť─â de ├«nalt─â calitate asigur─â o mireasm─â pl─âcut─â ╚Öi ├«ndelungat─â, red├ónd senza╚Ťia de cur─â╚Ťenie absolut─â. ├Ämbog─â╚Ťit cu note olfactive rafinate, Kifra Pure Life transform─â simpla rutin─â a sp─âlatului ├«ntr-o experien╚Ť─â aromatic─â de neuitat. Indiferent dac─â este vorba de hainele de zi cu zi sau de textilele fine, parfumul acesta va ad─âuga un plus de elegan╚Ť─â ╚Öi prospe╚Ťime. Adio, rufe banale, bun venit rufe cu o mireasm─â ce ├«nc├ónt─â sim╚Ťurile! ­čŹâ­čî╝­čîÇ.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Parfumul de rufe Kifra Pure Life, cu capacitatea de a parfuma p├ón─â la 80 de sp─âl─âri ╚Öi cu un volum de 200 ml, este un produs care v─â permite s─â ad─âuga╚Ťi o arom─â pl─âcut─â hainelor ╚Öi textilelor dumneavoastr─â ├«n timpul sp─âl─ârii. Aceast─â arom─â poate crea o experien╚Ť─â de ruf─ârie proasp─ât─â ╚Öi reconfortant─â.

Caracteristicile cheie ale parfumului de rufe Kifra Pure Life includ:

­čîŞ Arom─â pl─âcut─â: Parfumul adaug─â o arom─â pl─âcut─â hainelor ╚Öi textilelor, oferindu-le o prospe╚Ťime reconfortant─â.

­čĹÜ Potrivit pentru diferite ╚Ťes─âturi: Poate fi utilizat pe o varietate de ╚Ťes─âturi, inclusiv bumbac, in, poliester ╚Öi altele.

­čĺž U╚Öor de utilizat: Se adaug─â simplu ├«n compartimentul special al ma╚Öinii de sp─âlat ├«n timpul sp─âl─ârii.

­č¬ú Volum de 200 ml: Ambalajul con╚Ťine o cantitate suficient─â pentru numeroase sp─âl─âri.

Parfumul de rufe Kifra Pure Life v─â ajut─â s─â ad─âuga╚Ťi o not─â de prospe╚Ťime hainelor ╚Öi textilelor dumneavoastr─â, cre├ónd o experien╚Ť─â pl─âcut─â ├«n timpul utiliz─ârii acestora. Cu acest produs, pute╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de ruf─ârie curat─â ╚Öi bine mirositoare.

Kifra
5944859027854

Fisa tehnica

Tip produs
Parfumare rufe