Odorizant Camera Tesori D'Oriente Hammam Diffusers 200Ml
search
  • Odorizant Camera Tesori D'Oriente Hammam Diffusers 200Ml

Odorizant Camera Tesori D'Oriente Hammam Diffusers 200Ml

36,99 lei
Include TVA 2 zile

Tesori d'Oriente Odorizant Camera Hammam Diffusers 200ml: O evadare senzorială în atmosfera relaxantă a unui hammam

Transformă-ți casa într-o oază de relaxare și prospețime cu Odorizantul Camera Hammam Diffusers 200ml de la Tesori d'Oriente!

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Inspirat de ritualul tradițional al hammam-ului turcesc, acest odorizant te va încânta cu un parfum oriental vibrant și o compoziție delicată care va crea o atmosferă relaxantă și revigoranta:

Parfum oriental vibrant: Notele calde de ambră, mosc și lemn de santal te vor duce cu gândul la atmosfera revigorantă a unei băi turcești, oferindu-ți o senzație de relaxare și prospețime.

Uleiuri esențiale naturale: Uleiurile esențiale de eucalipt, lavandă și bergamotă, renumite pentru proprietățile lor relaxante și revigorante, te vor ajuta să te deconectezi de la stresul cotidian și să te bucuri de o stare de bine.

Recipient elegant și rafinat: Difuzorul din sticlă cu design minimalist și bețișoare din lemn natural va completa perfect decorul casei tale, oferindu-i o notă de eleganță și rafinament.

Utilizare facilă: Adaugă bețișoarele din lemn în recipientul cu parfum și lasă-le să absoarbă uleiul esențial. Parfumul se va difuza treptat în cameră, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Tesori d'Oriente Odorizant Camera Hammam Diffusers 200ml nu este doar un simplu odorizant, ci:

  • O experiență senzorială unică: Parfumul te va transporta într-o călătorie relaxantă în atmosfera vibrantă a unui hammam tradițional.
  • O modalitate naturală de a parfuma casa: Uleiurile esențiale naturale oferă un parfum delicat și persistent, care te va încânta pe tine și pe cei dragi.
  • Un element elegant de decor: Recipientul elegant și rafinat va completa perfect decorul casei tale, oferindu-i o notă de rafinament.
  • O modalitate de a te relaxa și de a te deconecta de la stres: Parfumul relaxant și proprietățile revigorante ale uleiurilor esențiale te vor ajuta să te relaxezi după o zi stresantă și să te bucuri de o stare de bine.

Transformă-ți casa într-un spațiu de relaxare și prospețime cu Tesori d'Oriente Odorizant Camera Hammam Diffusers 200ml!

Bonus: Difuzorul are o capacitate de 200ml, oferindu-ți o aromă persistentă timp de aproximativ 4-6 săptămâni.

Nu mai sta pe gânduri!

Comandă Tesori d'Oriente Odorizant Camera Hammam Diffusers 200ml astăzi și bucură-te de o evadare senzorială în atmosfera relaxantă a unui hammam!

5943494414463

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera
Comentarii (0)