Tesori D'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200Ml Ayurveda
search
  • Tesori D'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200Ml Ayurveda

Tesori D'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200Ml Ayurveda

36,99 lei
Cu TVA 2 zile

Tesori d'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200ml Ayurveda: O călătorie spre echilibru și armonie

Transformă-ți casa într-un sanctuar al liniștii și relaxării cu Odorizantul Camera Diffusers 200ml Ayurveda de la Tesori d'Oriente!

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Inspirat de vechea înțelepciune ayurvedică, acest odorizant te va încânta cu un parfum oriental relaxant și o compoziție delicată care va crea o atmosferă de echilibru și armonie:

Parfum oriental relaxant: Notele lemnoase de santal și lemn de cedru se combină armonios cu aromele florale și condimentate, creând o experiență olfactivă unică care te va relaxa și te va revigora.

Uleiuri esențiale naturale: Uleiurile esențiale de lemn de santal, ylang-ylang și patchouli, renumite pentru proprietățile lor relaxante și calmante, te vor ajuta să te deconectezi de la stresul cotidian și să te bucuri de o stare de bine.

Recipient elegant și rafinat: Difuzorul din sticlă cu design minimalist și bețișoare din lemn natural va completa perfect decorul casei tale, oferindu-i o notă de eleganță și rafinament.

Utilizare facilă: Adaugă bețișoarele din lemn în recipientul cu parfum și lasă-le să absoarbă uleiul esențial. Parfumul se va difuza treptat în cameră, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

Tesori d'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200ml Ayurveda nu este doar un simplu odorizant, ci:

  • O experiență senzorială unică: Parfumul te va transporta într-o călătorie relaxantă spre echilibru și armonie, inspirată de vechea înțelepciune ayurvedică.
  • O modalitate naturală de a parfuma casa: Uleiurile esențiale naturale oferă un parfum delicat și persistent, care te va încânta pe tine și pe cei dragi.
  • Un element elegant de decor: Recipientul elegant și rafinat va completa perfect decorul casei tale, oferindu-i o notă de rafinament.
  • O modalitate de a te relaxa și de a te deconecta de la stres: Parfumul relaxant și proprietățile calmante ale uleiurilor esențiale te vor ajuta să te relaxezi după o zi stresantă și să te bucuri de o stare de bine.

Transformă-ți casa într-un spațiu de relaxare și armonie cu Tesori d'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200ml Ayurveda!

Bonus: Difuzorul are o capacitate de 200ml, oferindu-ți o aromă persistentă timp de aproximativ 4-6 săptămâni.

Nu mai sta pe gânduri!

Comandă Tesori d'Oriente Odorizant Camera Diffusers 200ml Ayurveda astăzi și bucură-te de o călătorie spre echilibru și armonie!

5940509325721

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera