• Stoc-epuizat
Odorizant Camera Eyfel Lacramioare Diffuser 120Ml
search
  • Odorizant Camera Eyfel Lacramioare Diffuser 120Ml

Odorizant Camera Eyfel Lacramioare Diffuser 120Ml

19,99 lei
Cu TVA

Împrospătează Aerul Casei Tale cu Aroma Delicată a Lacramioarelor, Folosind Odorizantul de Cameră Eyfel Lacramioare Diffuser 120ml! 🌼🏡✨

Cu Odorizantul de Cameră Eyfel Lacramioare Diffuser, fiecare încăpere devine o oază de prospețime și rafinament. Aroma sa subtilă de lacramioare va umple casa cu un parfum plăcut și reconfortant, creând o atmosferă de liniște și armonie.

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🌼 Aromă Delicată: Inspirată de frumusețea și delicatețea florilor de lacramioare, această aromă aduce un strop de primăvară în fiecare colț al casei tale, oferind o senzație de prospețime și revigorare.

🏡 Atmosferă Plină de Liniște: Transformă casa ta într-un sanctuar de liniște și relaxare, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți bucura de momente de calm și odihnă.

Prosperitate Durabilă: Datorită tehnologiei sale de difuzare lentă, odorizantul de cameră Eyfel Lacramioare va elibera treptat aroma sa delicată, asigurându-ți un parfum persistent și plăcut în locuința ta pentru mai mult timp.

💧 Ușor de Utilizat: Pur și simplu deschide capacul, așază diffuser-ul într-un loc bine aerisit și lasă aroma să îmbrace încăperea într-un val de prospețime și frumusețe naturală.

Transformă fiecare moment petrecut acasă într-o experiență senzorială plăcută cu Odorizantul de Cameră Eyfel Lacramioare Diffuser 120ml. Bucură-te de aroma delicată și reconfortantă a lacramioarelor în fiecare colț al locuinței tale! 🌼🏡✨💧

Eyfel
5944915936892

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera