Odorizant Camera Eyfel Cirese Diffuser 120Ml
search
  • Odorizant Camera Eyfel Cirese Diffuser 120Ml

Odorizant Camera Eyfel Cirese Diffuser 120Ml

19,99 lei
Include TVA 2 zile

Transformă Aerul Casei Tale într-o Grădină Parfumată cu Odorizantul de Cameră Eyfel Cireșe Diffuser 120ml! 🍒🏡✨

Cu Odorizantul de Cameră Eyfel Cireșe Diffuser, fiecare colț al casei tale va fi învăluit într-o aromă proaspătă și îmbietoare de cireșe. Fiecare inhalare va aduce o bucurie și o prospețime nouă, transformând casa ta într-o oază de frumusețe și răsfăț.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🍒 Aromă Delicioasă: Inspirată de dulceața și prospețimea cireșelor coapte la soare, această aromă aduce un strop de veselie și energie în fiecare colț al locuinței tale, oferind o senzație de bucurie și prospetime.

🏡 Atmosferă Plină de Liniște: Creează o atmosferă calmă și plină de liniște în casa ta, transformând-o într-un sanctuar de relaxare și odihnă, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți bucura de momente de calm și armonie.

Prosperitate Durabilă: Datorită tehnologiei sale de difuzare lentă, odorizantul de cameră Eyfel Cireșe va elibera treptat aroma sa plăcută, asigurându-ți un parfum persistent și plăcut în locuința ta pentru mai mult timp.

💧 Ușor de Utilizat: Pur și simplu deschide capacul, așază diffuser-ul într-un loc bine aerisit și lasă aroma să îți îmbrace casa într-un val de prospetime și dulceață.

Transformă fiecare moment petrecut acasă într-o experiență senzorială plăcută cu Odorizantul de Cameră Eyfel Cireșe Diffuser 120ml. Bucură-te de aroma delicioasă și răcoritoare a cireșelor în fiecare colț al locuinței tale! 🍒🏡✨💧

Eyfel
5941576885392

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera
Comentarii (0)