• Stoc-epuizat
Odorizant Camera Eyfel Alge Marine Diffuser 120Ml
search
  • Odorizant Camera Eyfel Alge Marine Diffuser 120Ml

Odorizant Camera Eyfel Alge Marine Diffuser 120Ml

19,99 lei
Cu TVA

Transformă Aerul Casei Tale într-un Paradis Marin cu Odorizantul de Cameră Eyfel Alge Marine Diffuser 120ml! 🌊🏡✨

Cu Odorizantul de Cameră Eyfel Alge Marine Diffuser, fiecare colț al casei tale va fi învăluit într-o briză proaspătă și revigorantă de alge marine. Fiecare inhalare va aduce o senzație de prospețime și puritate, transformând casa ta într-un sanctuar de relaxare și puritate.

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🌊 Aromă Marină: Inspirată de misterul și frumusețea oceanului, această aromă aduce un strop de prospețime și revigorare în fiecare colț al locuinței tale, oferind o senzație de liniște și puritate.

🏡 Atmosferă Plină de Liniște: Creează o atmosferă calmă și plină de liniște în casa ta, transformând-o într-un refugiu de relaxare și odihnă, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți bucura de momente de liniște și armonie.

Prosperitate Durabilă: Datorită tehnologiei sale de difuzare lentă, odorizantul de cameră Eyfel Alge Marine va elibera treptat aroma sa proaspătă, asigurându-ți un parfum persistent și plăcut în locuința ta pentru mai mult timp.

💧 Ușor de Utilizat: Pur și simplu deschide capacul, așază diffuser-ul într-un loc bine aerisit și lasă aroma să îți îmbrace casa într-un val de prospețime și puritate.

Transformă fiecare moment petrecut acasă într-o călătorie către oceanul adânc cu Odorizantul de Cameră Eyfel Alge Marine Diffuser 120ml. Bucură-te de aroma proaspătă și revigorantă a algelor marine în fiecare colț al locuinței tale! 🌊🏡✨💧

Eyfel
5948872769128

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera