Odorizant Camera Diffuser Eyfel Mango 120Ml
search
  • Odorizant Camera Diffuser Eyfel Mango 120Ml

Odorizant Camera Diffuser Eyfel Mango 120Ml

19,99 lei
Include TVA 2 zile

Transformă Aerul Casei Tale într-o Oază Tropicală cu Odorizantul de Cameră Eyfel Mango Diffuser 120ml! 🥭🏡✨

Cu Odorizantul de Cameră Eyfel Mango Diffuser, fiecare colț al casei tale va fi învăluit într-o aromă exotică și revigorantă de mango. Fiecare inhalare va aduce o senzație de prospețime și răcorire, transformând casa ta într-un loc plin de energie și vitalitate.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🥭 Aromă Delicioasă: Inspirată de gustul dulce și exotic al mango-ului, această aromă aduce un strop de veselie și prospețime în fiecare colț al locuinței tale, oferind o senzație de bucurie și energie.

🏡 Atmosferă Plină de Liniște: Creează o atmosferă calmă și plină de liniște în casa ta, transformând-o într-un sanctuar de relaxare și odihnă, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți bucura de momente de liniște și armonie.

Prosperitate Durabilă: Datorită tehnologiei sale de difuzare lentă, odorizantul de cameră Eyfel Mango va elibera treptat aroma sa revigorantă, asigurându-ți un parfum persistent și plăcut în locuința ta pentru mai mult timp.

💧 Ușor de Utilizat: Pur și simplu deschide capacul, așază diffuser-ul într-un loc bine aerisit și lasă aroma să îți îmbrace casa într-un val de prospețime și răcorire.

Transformă fiecare moment petrecut acasă într-o experiență plină de vitalitate cu Odorizantul de Cameră Eyfel Mango Diffuser 120ml. Bucură-te de aroma dulce și revigorantă a mango-ului în fiecare colț al locuinței tale! 🥭🏡✨💧

Eyfel
5942815217288

Fisa tehnica

Tip produs
Odorizant camera
Comentarii (0)