Perie Antiscame pentru Ingrijirea Hainelor
search
  • Perie Antiscame pentru Ingrijirea Hainelor

Perie Antiscame pentru Ingrijirea Hainelor

23,99 lei
Cu TVA 2 zile

Perie Antiscame pentru Îngrijirea Hainelor

Cu peria antiscame, vei putea îngriji și revitaliza hainele tale preferate cu ușurință. Această perie specială te ajută să îndepărtezi eficient scamele, firicelele și particulele nedorite de pe suprafața hainelor, fără a le deteriora.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristici cheie:

  • Îndepărtare Eficientă a Scamelor: Peria antiscame este concepută pentru a îndepărta scamele, firele și particulele care pot apărea pe suprafața hainelor în urma purtării sau spălărilor.
  • Blândă cu Materialele: Perii periei antiscame sunt proiectați să nu deterioreze sau zgârie materialele delicate ale hainelor tale.
  • Ușor de Utilizat: Utilizarea periei este simplă și rapidă. Îndepărtează în mod delicat scamele cu mișcări ușoare pe suprafața hainei.
  • Compactă și Portabilă: Design-ul compact al periei îți permite să o iei cu tine oriunde ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a hainelor.

Alege Peria Antiscame pentru a menține hainele tale în stare perfectă. Cu această perie, vei putea să îți îngrijești garderoba astfel încât să arate mereu impecabil, fără scame și firicele nedorite.

Oem
5946485870477