Balsam De Par Profesional Byphasse Hair Pro Activ Color
search
  • Balsam De Par Profesional Byphasse Hair Pro Activ Color

Balsam De Par Profesional Byphasse Hair Pro Activ Color

18,99 lei
Cu TVA 2 zile

Balsam de Par Profesional Byphasse Hair Pro Activ Color, 400 ml

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Protejează și prelungește intensitatea culorii părului vopsit, oferindu-i o strălucire vibrantă.

Beneficii:

  • Protejează culoarea părului vopsit: Formula sa îmbogățită cu filtru UV previne decolorarea și menține intensitatea culorii pe o perioadă mai lungă.
  • Hidratează intens: Extractul de afine și vitamina E rehidratează în profunzime firul de păr, făcându-l să fie mai moale, mai strălucitor și mai rezistent la rupere.
  • Detanglează și netezește: Balsamul Byphasse Hair Pro Activ Color facilitează pieptănarea, îndepărtând eficient încâlcirea și lăsând părul mătăsos și ușor de manevrat.

Mod de utilizare:

Aplicați balsamul pe părul umed, după șamponare. Masați ușor scalpul și distribuiți uniform balsamul pe toată lungimea părului. Lăsați să acționeze câteva minute, apoi clătiți abundent cu apă caldă.

De ce să alegeți balsamul Byphasse Hair Pro Activ Color?

  • Protejează intensitatea culorii părului vopsit: Formula sa specială previne decolorarea și menține culoarea vie și strălucitoare pentru o perioadă mai lungă.
  • Hidratează intens și hrănește firul de păr: Extractul de afine și vitamina E rehidratează în profunzime, lăsând părul moale, neted și strălucitor.
  • Detanglează și previne ruperea: Balsamul Byphasse Hair Pro Activ Color facilitează pieptănarea și previne ruperea firului de păr.

Byphasse
5949985192464

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam de par