Vopsea de par Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roscat Burgundy, 115 ml
search
  • Vopsea de par Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roscat Burgundy, 115 ml

Vopsea de par Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roscat Burgundy, 115 ml

29,99 lei
Cu TVA 2 zile

Vopsea de păr permanentă fără amoniac Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roșcat Burgundy, 115 ml este alegerea ideală pentru a obține o culoare roșcată burgundy vibrantă și durabilă pentru părul tău, fără a compromite sănătatea acestuia

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Vopsea de păr permanentă fără amoniac Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roșcat Burgundy, 115 ml este alegerea ideală pentru a obține o culoare roșcată burgundy vibrantă și durabilă pentru părul tău, fără a compromite sănătatea acestuia. Această vopsea de la Syoss oferă numeroase beneficii:

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌟 Culoare intensă: Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roșcat Burgundy oferă o culoare bogată și vibrată, care rezistă în timp.
  • 🚫 Fără amoniac: Formula fără amoniac protejează părul, evitând deteriorarea acestuia și reducând riscul de iritații ale scalpului.
  • 🌿 Uleiuri prețioase: Produsul conține uleiuri prețioase care hidratează și hrănesc părul în timpul procesului de vopsire.
  • 💇 Profesionalism la tine acasă: Poți obține rezultate profesionale de la confortul casei tale, cu vopseaua Syoss.

Cu Syoss Color Oleo Intense 4-23 Roșcat Burgundy, poți obține o nuanță roșcată burgundy strălucitoare și atrăgătoare, fără a compromite sănătatea părului tău. Iar faptul că este fără amoniac este un bonus pentru părul tău! 💇‍♀️🌟🍷

Syoss
5944929920801

Fisa tehnica

Tip produs
Vopsea de par
Comentarii (0)