Hartie Igienica Zewa Peach 8 Role 3 Straturi
search
  • Hartie Igienica Zewa Peach 8 Role 3 Straturi

Hartie Igienica Zewa Peach 8 Role 3 Straturi

21,99 lei
Cu TVA 2 zile

Hârtia igienică Zewa Deluxe Cashmere Peach oferă un confort inegalabil prin cele 3 straturi de catifea și absorbție. 🍑💪 Vine într-un pachet generos de 8 role, asigurând o stocare durabilă. Parfumul subtil de piersică adaugă o notă luxoasă rutinei zilnice de igienă. 🌸👑 Rolele sunt derulate pentru a ușura utilizarea și depozitarea, fiind o opțiune ideală pentru orice tip de baie. Confort, calitate și o experiența senzorială agreabilă—Zewa Deluxe Cashmere Peach are tot ce îți dorești de la o hârtie igienică de top. 🌟💕

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Hartia igienică Zewa Peach cu 8 role și 3 straturi este un produs de igienă personală utilizat în baie sau toaletă pentru a vă asigura de o curățenie adecvată și pentru a vă simți proaspăt și confortabil.

Caracteristicile cheie ale hârtiei igienice Zewa Peach includ:

🚽 Calitatea a 3 straturi: Această hârtie igienică este formată din 3 straturi pentru a oferi rezistență și confort în timpul utilizării.

🍑 Aromă de piersică: "Peach" poate face referire la aroma sau parfumul specific al hârtiei igienice care poate oferi o experiență plăcută în timpul utilizării.

🪣 8 role: Ambalajul conține 8 role de hârtie igienică, ceea ce înseamnă că veți avea suficient pentru o perioadă îndelungată.

Hartia igienică Zewa Peach este un produs esențial pentru baie și toaletă care vă ajută să mențineți igiena personală și confortul. Cu această hârtie igienică, puteți fi siguri că sunteți bine pregătiți pentru nevoile dumneavoastră de zi cu zi.

Zewa
5944790065625

Fisa tehnica

Tip produs
Hartie igienica
Comentarii (0)