Gel Dus Tesori D'Oriente Muschio Bianco 250Ml
search
  • Gel Dus Tesori D'Oriente Muschio Bianco 250Ml

Gel Dus Tesori D'Oriente Muschio Bianco 250Ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile

Tesori d'Oriente Gel Duș Muschio Bianco 250ml: O simfonie de prospețime și delicatețe

Transformă-ți dușul zilnic într-o experiență olfactivă de neuitat cu Gelul Duș Muschio Bianco 250ml de la Tesori d'Oriente!

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Inspirat de aroma pură și elegantă a moscului alb, acest gel de duș te va încânta cu un parfum rafinat și o compoziție delicată care te va învălui într-o spumă catifelată:

Textură cremoasă și bogată: Formula sa delicată cu microcapsule oferă o spumă fină și catifelată, care curăță eficient pielea, lăsând-o hidratată și moale.

Parfum rafinat și delicat: Notele subtile de mosc alb se combină armonios cu arome florale și fructate, creând un parfum discret, dar elegant, care te va însoți cu rafinament pe tot parcursul zilei.

Extract de mușețel: Cunoscut pentru proprietățile sale calmante și hidratante, extractul de mușețel va oferi pielii tale o îngrijire delicată și o senzație de prospețime.

Respect pentru piele: Gelul de duș are un pH echilibrat și este testat dermatologic, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea sensibilă.

Tesori d'Oriente Gel Duș Muschio Bianco 250ml nu este doar un simplu gel de duș, ci:

  • O experiență olfactivă delicată: Parfumul rafinat te va învălui într-o senzație de prospețime și delicatețe, oferindu-ți o stare de relaxare și armonie.
  • O îngrijire delicată: Ingredientele atent alese hidratează și protejează pielea, oferindu-i un aspect luminos și sănătos.
  • Un moment de relaxare și evadare: Formula sa cremoasă și spuma bogată te vor înveli într-o senzație de catifelare și te vor ajuta să te relaxezi după o zi stresantă.

Transformă-ți rutina zilnică de duș într-o experiență florală vibrantă cu Tesori d'Oriente Gel Duș Muschio Bianco!

Bonus: Flaconul elegant de 250 ml te va însoți în orice călătorie, oferindu-ți o îngrijire delicată și un parfum floral irezistibil.

Nu mai sta pe gânduri!

Comandă Tesori d'Oriente Gel Duș Muschio Bianco 250ml astăzi și bucură-te de o simfonie de prospețime și delicatețe!

5942801443387