• Stoc-epuizat
Gel Dus Tesori D'Oriente Floare Lotus 250Ml
search
  • Gel Dus Tesori D'Oriente Floare Lotus 250Ml

Gel Dus Tesori D'Oriente Floare Lotus 250Ml

12,99 lei
Cu TVA

Tesori d'Oriente Gel Duș Floare de Lotus 250ml: O evadare senzorială în inima unei grădini orientale

Transformă-ți dușul zilnic într-o experiență olfactivă de neuitat cu Gelul Duș Floare de Lotus 250ml de la Tesori d'Oriente!

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Inspirat de frumusețea delicată a florii de lotus, acest gel de duș te va încânta cu un parfum floral vibrant și o formulă delicată care te va învălui în spumă catifelată:

Textură cremoasă și bogată: Formula sa delicată cu microcapsule oferă o spumă fină și catifelată, care curăță eficient pielea, lăsând-o hidratată și moale.

Parfum floral vibrant: Notele delicate de floare de lotus se combină armonios cu arome fructate și lemnoase, creând un parfum proaspăt și energizant care te va revigora și te va face să te simți ca și cum ai fi evadat într-o grădină orientală.

Extract de floare de lotus: Cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și calmante, extractul de floare de lotus va oferi pielii tale o îngrijire delicată și o senzație de prospețime.

Respect pentru piele: Gelul de duș are un pH echilibrat și este testat dermatologic, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea sensibilă.

Tesori d'Oriente Gel Duș Floare de Lotus 250ml nu este doar un simplu gel de duș, ci:

  • O experiență senzorială unică: Parfumul te va transporta cu gândul la o plimbare relaxantă printr-o grădină orientală înflorită, unde te vei bucura de o experiență olfactivă vibrantă.
  • O îngrijire delicată: Ingredientele atent alese hidratează și protejează pielea, oferindu-i un aspect luminos și sănătos.
  • Un moment de relaxare și evadare: Formula sa cremoasă și spuma bogată te vor înveli într-o senzație de catifelare și te vor ajuta să te relaxezi după o zi stresantă.

Transformă-ți rutina zilnică de duș într-o experiență florală vibrantă cu Tesori d'Oriente Gel Duș Floare de Lotus!

Bonus: Flaconul elegant de 250 ml te va însoți în orice călătorie, oferindu-ți o îngrijire delicată și un parfum floral irezistibil.

Nu mai sta pe gânduri!

Comandă Tesori d'Oriente Gel Duș Floare de Lotus 250ml astăzi și bucură-te de o evadare senzorială în inima unei grădini orientale!

5944044297208