Gel Dus Crema Baie Tesori D'Oriente Egipt 500 Ml
search
  • Gel Dus Crema Baie Tesori D'Oriente Egipt 500 Ml

Gel Dus Crema Baie Tesori D'Oriente Egipt 500 Ml

24,99 lei
Include TVA 2 zile

Gel de Duș și Cremă de Baie Tesori d'Oriente Egipt, 500 ml 🛁🌟: Plecați într-o călătorie senzorială spre misterele Egiptului cu acest gel de duș cremos. Inspirat de secretele de frumusețe ale Cleopatrei, formula sa bogată curăță delicat și hrănește pielea, lăsând-o catifelată și parfumată. Nota sa orientală, plină de arome exotice, va transforma fiecare baie într-un moment de relaxare regală. Descoperiți magia și opulența Egiptului antic în fiecare sticlă Tesori d'Oriente. #CalatorieInEgipt #MomentRegal #TesoriDEgipt. 🌅🔮

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Gelul de duș cremă Tesori d'Oriente Egipt de 500 ml este un produs de îngrijire personală cu o aromă exotică și misterioasă, care poate transforma dușul zilnic într-o experiență de răsfăț și parfumată. Acest gel de duș este inspirat de tradițiile și aromele Egiptului antic și poate oferi o senzație de prospețime și relaxare.

Caracteristicile cheie ale gelului de duș creme Tesori d'Oriente Egipt includ:

🚿 Aromă exotică a Egiptului: Acest gel de duș are o aromă inspirată de aromele exotice ale Egiptului, cu nuanțe misterioase și plăcute care pot transforma dușul într-un moment de răsfăț și parfum.

💧 Textură cremoasă: Textura cremoasă a gelului de duș este delicată pe piele și poate ajuta la hidratarea acesteia în timpul dușului.

🌸 Curățare eficientă: Gelul de duș curăță pielea în profunzime, îndepărtând impuritățile și lăsând-o catifelată și proaspătă.

🌿 Ingrediente de îngrijire: Unele geluri de duș pot conține ingrediente specifice pentru a menține pielea sănătoasă și bine îngrijită.

Utilizarea gelului de duș cremă Tesori d'Oriente Egipt vă poate ajuta să vă transformați ritualul de igienă personală într-o experiență plăcută și parfumată. Aromele sale exotice și textura cremoasă pot transforma dușul într-un moment de răsfăț. Pur și simplu aplicați gelul pe pielea udă, faceți spumă și clătiți bine pentru a vă bucura de beneficiile sale.

5940084487784

Fisa tehnica

Tip produs
Gel de dus
Comentarii (0)