Detergent pentru vase Dual Power Carbon Plus 600ml
search
  • Detergent pentru vase Dual Power Carbon Plus 600ml

Detergent pentru vase Dual Power Carbon Plus 600ml

14,99 lei
Include TVA 2 zile

Detergent pentru Vase Dual Power Carbon Plus, 600 ml ­čŹŻ´ŞĆ­čî┐: D─â-╚Ťi bucatele o cur─â╚Ťare profund─â cu Dual Power Carbon Plus! Creat special pentru a elimina gr─âsimile ╚Öi murd─âria dificil─â, acest detergent pentru vase combin─â puterea carbonului activ cu ingredientele naturale pentru a l─âsa vasele str─âlucitoare ╚Öi f─âr─â reziduuri. Forma sa concentrat─â asigur─â c─â fiecare pic─âtur─â ofer─â eficien╚Ť─â maxim─â, economisind astfel detergent ╚Öi protej├ónd mediul. Un aliat perfect ├«n buc─ât─ârie, Dual Power Carbon Plus transform─â corvoada sp─âl─ârii vaselor ├«ntr-o experien╚Ť─â u╚Öoar─â ╚Öi pl─âcut─â. #Cur─â╚ŤenieProfund─â #Str─âlucireF─âr─âEfort ­čŹŻ´ŞĆ­čî┐.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergentul pentru vase Dual Power Carbon Plus de 600 ml este un produs specializat pentru cur─â╚Ťarea eficient─â a vaselor ╚Öi a ustensilelor din buc─ât─ârie. Acest detergent poate ajuta la ├«ndep─ârtarea gr─âsimii, a reziduurilor alimentare ╚Öi a altor urme de murd─ârie de pe vasele dvs.

Caracteristicile cheie ale detergentului pentru vase Dual Power Carbon Plus includ:

­čŹŻ´ŞĆ Cur─â╚Ťare puternic─â: Acest detergent este conceput pentru a ├«ndep─ârta gr─âsimea ╚Öi murd─âria dificil─â de pe vasele ╚Öi ustensilele din buc─ât─ârie.

­čžŻ Eficien╚Ť─â ├«n ap─â rece: Poate oferi rezultate eficiente chiar ╚Öi ├«n ap─â rece, economisind energie.

­čî┐ Utilizare sigur─â: Detergentul este formulat pentru a fi sigur pentru utilizare ╚Öi poate fi folosit pe vase, farfurii, pahare ╚Öi alte ustensile.

­čĺž Hidratare pentru m├óini: Unele detergente pentru vase pot usca pielea m├óinilor, dar acesta poate include ingrediente care contribuie la men╚Ťinerea hidrat─ârii pielii.

Pentru a utiliza detergentul pentru vase Dual Power Carbon Plus, pur ╚Öi simplu ad─âuga╚Ťi o cantitate adecvat─â ├«n apa de sp─âlat vasele sau aplica╚Ťi-l direct pe buretele sau peria de vase. Sp─âla╚Ťi vasele ╚Öi ustensilele, apoi cl─âti╚Ťi-le bine cu ap─â. Asigura╚Ťi-v─â c─â citi╚Ťi ╚Öi urma╚Ťi instruc╚Ťiunile de pe etichet─â pentru utilizare corect─â ╚Öi sigur─â. Acest detergent poate fi un ajutor valoros ├«n men╚Ťinerea igienei ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n ob╚Ťinerea vaselor curate ╚Öi str─âlucitoare.

5947716600856

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent vase
Comentarii (0)