Detergent Vase Nelsen cu Otet Alb si Lavanda 900 ml
search
  • Detergent Vase Nelsen cu Otet Alb si Lavanda 900 ml

Detergent Vase Nelsen cu Otet Alb si Lavanda 900 ml

12,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergent Vase Nelsen cu Oțet Alb și Lavandă 900 ml

Îndepărtează eficient murdăria și grăsimea de pe vasele tale cu ajutorul detergentului Nelsen cu Oțet Alb și Lavandă. Această formulă inovatoare combină puterea naturală a oțetului alb cu aroma relaxantă a lavandei pentru a asigura o curățare eficientă și o experiență plăcută în bucătărie.

Caracteristici cheie:

  • Curățare Puternică: Detergentul Nelsen conține oțet alb, cunoscut pentru proprietățile sale de a îndepărta eficient grăsimea și murdăria de pe vasele tale.
  • Aromă Plăcută: Aroma subtilă de lavandă adaugă o notă relaxantă fiecărei spălări, creând o atmosferă plăcută în bucătărie.
  • Protecție a Pielii: Formula sa delicată protejează pielea mâinilor tale în timpul spălării vaselor.
  • Economie și Eficiență: O cantitate mică de detergent este suficientă pentru a obține rezultate excelente, asigurând economie pe termen lung.
  • Universal: Datorită formulei sale versatile, acest detergent este potrivit pentru curățarea tuturor tipurilor de vase.

Alege Detergentul Vase Nelsen cu Oțet Alb și Lavandă 900 ml pentru a obține vase strălucitoare și o experiență de spălare plăcută. Îmbinând puterea naturală a oțetului alb cu aroma relaxantă a lavandei, acest detergent devine un aliat eficient în bucătăria ta.

Nelsen
5942474298352

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent vase