Sapun Solid Pentru Rufe Chanteclair Marseille, 300 G
search
  • Sapun Solid Pentru Rufe Chanteclair Marseille, 300 G

Sapun Solid Pentru Rufe Chanteclair Marseille, 300 G

10,99 lei
Cu TVA 2 zile

­ččž╝ Experimenteaz─â cur─â╚Ťenia ╚Öi prospe╚Ťimea autentic─â cu s─âpunul solid pentru rufe Chanteclair Marseille! Fabricat cu grij─â ├«n tradi╚Ťia s─âpunului clasic din Marseille, acest s─âpun solid aduce o cur─â╚Ťenie profund─â ╚Öi delicat─â pentru fiecare ├«nc─ârc─âtur─â de rufe, oferindu-╚Ťi o experien╚Ť─â autentic─â ╚Öi ├«ngrijit─â de sp─âlare. ­čĺž­čĹĽ

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

­čĺž­čĹĽIat─â cum s─â folose╚Öti s─âpunul solid pentru rufe Chanteclair Marseille pentru cele mai bune rezultate:

  1. Preparare: Umezește bine o bucată din săpunul solid cu apă caldă pentru a-l activa și a forma o spumă bogată.

  2. Aplicare pe pete: Aplic─â direct s─âpunul solid pe petele dificile sau zonele cu murd─ârie greu de ├«ndep─ârtat. Po╚Ťi freca u╚Öor cu o perie sau cu m├óinile pentru a ajuta la desprinderea petelor.

  3. Ad─âugare ├«n ma╚Öina de sp─âlat: Adaug─â bucat─â de s─âpun solid ├«n compartimentul de detergent al ma╚Öinii de sp─âlat sau direct ├«n tamburul ma╚Öinii, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele tale.

  4. Pornirea ciclului de sp─âlare: Selecteaz─â programul de sp─âlare obi╚Önuit pentru hainele tale ╚Öi porne╚Öte ma╚Öina de sp─âlat. Las─â s─âpunul solid s─â ac╚Ťioneze pe toat─â durata ciclului de sp─âlare.

  5. Uscare ╚Öi folosire: Dup─â finalizarea ciclului de sp─âlare, usuc─â hainele la aer liber sau ├«n ma╚Öina de uscat, ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele tale. Vei observa c─â rufele tale sunt curate ╚Öi ├«mprosp─âtate, gata s─â fie purtate cu ├«ncredere.

Cu s─âpunul solid pentru rufe Chanteclair Marseille, fiecare sp─âlare devine o experien╚Ť─â autentic─â ╚Öi eficient─â, aduc├ónd prospe╚Ťime ╚Öi cur─â╚Ťenie ├«n fiecare ╚Ťes─âtur─â! ­čî┐­čĹÜ

5948231278070

Fisa tehnica

Tip produs
Sapun solid