Praf De Curătat Sano X Lenon 600G
search
  • Praf De Curătat Sano X Lenon 600G

Praf De Curătat Sano X Lenon 600G

13,99 lei
Include TVA 2 zile

Praf de curățat Sano 600g: O formulă concentrată pentru curățarea profundă și îndepărtarea petelor tenace. Praf Sano de 600g este potrivit pentru o gamă variată de suprafețe, garantând o curățenie impecabilă și un finisaj strălucitor. 🌟 Ideal pentru bucătării, băi și alte zone cu trafic intens. Ușor de utilizat, îndepărtează murdăria fără efort. Pentru rezultate optime, urmați instrucțiunile de pe ambalaj. 🌼🧽✨🔆.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Praf de curățat Sano X Lemon în varianta de 600 de grame este un produs special conceput pentru curățarea și îndepărtarea murdăriei și petelor de pe diferite suprafețe din locuință. Acest praf de curățat poate fi utilizat pentru a curăța cu eficiență chiuvete, plite, blaturi de bucătărie, lavoare, toalete și multe alte suprafețe, lăsând în urmă o aromă proaspătă de lămâie.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🍋 Aroma plăcută: Sano X Lemon lasă o aromă proaspătă și plăcută în încăpere.
  • 🧼 Curățare eficientă: Produsul ajută la îndepărtarea murdăriei, petelor și a reziduurilor de pe suprafețe.
  • 🏠 Utilizare versatilă: Poate fi folosit pe o varietate de suprafețe din locuința ta.

Pentru a utiliza praf de curățat Sano X Lemon, urmează cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj. Asigură-te că respecți măsurile de siguranță și indicațiile de utilizare pentru a obține cele mai bune rezultate la curățarea suprafețelor din casă. Acest praf de curățat poate fi un aliat eficient în menținerea curățeniei și prospețimii locuinței tale. 🍋🧼🏠✨

5943062793167

Fisa tehnica

Tip produs
Curatare cada
Curatare chiuveta
Comentarii (0)