Domestos Solutie Wc Lichid 750Ml White Shine
search
  • Domestos Solutie Wc Lichid 750Ml White Shine

Domestos Solutie Wc Lichid 750Ml White Shine

13,99 lei
Cu TVA 2 zile

🌈✨🚽Transformă igiena toaletei tale într-o experiență strălucitoare și impecabilă cu Domestos Soluția WC Lichid White Shine! Cu formula sa puternică și eficientă, acest produs oferă o curățenie profundă și protecție împotriva bacteriilor, lăsând o strălucire impecabilă și un miros proaspăt în toaleta ta. Iată de ce este alegerea perfectă pentru un mediu de viață curat și sănătos.🌱

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

🌈 Curățenie Impecabilă: Formula sa puternică îndepărtează eficient petele, calcarul și murdăria, asigurând un vas de toaletă strălucitor și impecabil de curat.

Strălucire Optică: Datorită tehnologiei White Shine, toaleta ta va străluci de curățenie, conferind o senzație de prospețime și igienă.

🍋 Aromă Fresh și Revigorantă: Infuzează aerul toaletei tale cu o aromă proaspătă de lămâie, care creează o atmosferă plăcută și revitalizantă în încăpere.

💧 Protecție Durabilă: Elimină 99.9% din bacterii și germeni, oferind o igienă completă și protecție împotriva bolilor pentru tine și familia ta.

🧴 Uz Simplu și Eficient: Doar câteva picături de soluție WC sunt suficiente pentru a asigura o curățenie de încredere, economisind timp și consumabile.

🌱 Siguranță și Prietenie cu Mediu: Formulat cu grijă, Domestos Soluția WC este prietenoasă cu mediul înconjurător, oferindu-ți o opțiune de curățenie sigură și responsabilă.

Cu Domestos Soluția WC Lichid White Shine, toaleta ta va străluci de curățenie și prospețime, oferindu-ți un mediu de viață sănătos și confortabil! 🚽✨🌈

Domestos
5945542951920

Fisa tehnica

Tip produs
Curatare WC