Catrice True Skin High Cover Concealer 005
search
  • Catrice True Skin High Cover Concealer 005

Catrice True Skin High Cover Concealer 005

21,00 lei
Include TVA 2 zile

💖✨ Descoperă Catrice True Skin High Cover Concealer 005, secretul pentru un aspect impecabil și luminos al tenului!

Acest corector oferă o acoperire ridicată și uniformă, ascunzând eficient imperfecțiunile și cearcănele pentru a obține un ten impecabil. Formula sa lejeră și ușor de aplicat se îmbină perfect cu pielea, oferind un aspect natural și luminos.🌿👩‍🎨

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Beneficii:

🌿 Acoperire ridicată: Corectează și ascunde imperfecțiunile, cearcănele și petele pentru un aspect uniform și impecabil al tenului.
🌟 Finisaj luminos: Oferă un finisaj natural și luminos, pentru un ten proaspăt și sănătos.
💧 Hidratare delicată: Conține ingrediente hidratante pentru a menține pielea catifelată și hidratată pe tot parcursul zilei.
👩‍🎨 Potrivit pentru toate tipurile de ten: Formula sa versatilă se potrivește tuturor tipurilor de ten, de la uscat la gras.

Mod de utilizare:

🌸 Aplicare precisă: Folosește aplicatorul pentru a aplica corectorul pe zonele cu probleme sau unde este necesară acoperirea suplimentară.
💆‍♀️ Blending delicat: Tapotează ușor cu degetele sau folosește o pensulă pentru a estompa corectorul și a obține un aspect uniform și natural.

Cu Catrice True Skin High Cover Concealer 005, vei obține un ten impecabil și luminos, fără imperfecțiuni sau cearcăne vizibile! 💖✨

Catrice
5949147461044
Comentarii (0)