Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 001
search
  • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 001

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 001

18,50 lei
Include TVA 2 zile

🌿Descoperă Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 001, alegerea perfectă pentru un aspect impecabil și natural! 💖✨

Acest corector lichid oferă o acoperire ridicată și uniformă, ascunzând imperfecțiunile și cearcănele pentru un ten impecabil. Formula sa lejeră și ușor de aplicat se îmbină perfect cu pielea, oferind un aspect natural și luminos.👩‍🎨

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Beneficii:🌿 Acoperire ridicată: Corectează și ascunde imperfecțiunile, cearcănele și petele pentru un ten uniform și impecabil.
🌟 Aspect natural: Se integrează perfect cu pielea, oferind un finisaj natural și luminos.
💧 Hidratare delicată: Conține ingrediente hidratante pentru a menține pielea catifelată și hidratată pe tot parcursul zilei.
👩‍🎨 Potrivit pentru toate tipurile de ten: Formula versatilă se potrivește tuturor tipurilor de ten, de la uscat la gras.

Mod de utilizare:

🌸 Aplicare precisă: Folosește aplicatorul pentru a aplica corectorul pe zonele cu probleme sau unde este nevoie de acoperire suplimentară.
💆‍♀️ Blending delicat: Tapotează ușor cu degetele sau folosește o pensulă pentru a estompa corectorul și a obține un aspect uniform și natural.

Cu Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 001, vei obține un ten impecabil și luminos, fără imperfecțiuni sau cearcăne vizibile! 💖✨

Catrice
5945896904726
Comentarii (0)