Colorant Textil Coloreria Nero Intenso 400Gr
search
  • Colorant Textil Coloreria Nero Intenso 400Gr

Colorant Textil Coloreria Nero Intenso 400Gr

43,99 lei
Cu TVA 2 zile

👕🖤🎨Colorantul Textil Coloreria Nero Intenso 400gr este un produs care vă permite să vopsiți și să reînnoiți țesăturile din bumbac, in, mătase și vâscoză. Acest colorant are o formulă specială care asigură o culoare intensă și rezistentă, cu un parfum de lămâie. Pentru a folosi acest colorant, trebuie doar să introduceți pachetul în mașina de spălat, împreună cu țesăturile umede, și să porniți un ciclu de spălare la 30 sau 40 de grade. Un pachet poate vopsi până la 600g de țesături cu nuanțe intense și până la 1,8 kg de țesături cu nuanțe mai deschise.🌿

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristicile cheie ale Colorantului Textil Coloreria Nero Intenso includ:

🎨 Intensitatea culorii: Formula sa puternic pigmentată oferă o nuanță intensă și vibrantă de negru, care revitalizează și reîmprospătează orice țesătură.

🖤 Durabilitate: Colorantul este conceput pentru a penetra adânc în fibrele textile și pentru a oferi o culoare rezistentă la spălare, asigurându-ți că hainele tale rămân proaspete și intense pentru o perioadă îndelungată.

👕 Versatilitate: Poate fi utilizat pe o varietate de materiale, inclusiv bumbac, lână, in, poliester și alte fibre sintetice, permițându-ți să îți reinventezi garderoba în funcție de preferințele tale.

🌟 Ușurință în utilizare: Este simplu de utilizat, fiind potrivit atât pentru mașina de spălat, cât și pentru procesele de înmuiere manuală, astfel încât să poți obține rezultate optime cu un efort minim.

🧺 Economie de bani: O cutie de 400g este suficientă pentru colorarea a până la 1,4 kg de țesături, ceea ce îți permite să îți revigorezi garderoba la un preț accesibil.

🌿 Siguranță: Este un produs testat dermatologic și nu conține substanțe nocive, fiind sigur pentru piele și pentru mediu.

Indiferent dacă îți dorești să îți reimprospătezi hainele vechi sau să creezi noi piese în nuanțe intense de negru, Colorantul Textil Coloreria Nero Intenso 400g este alegerea ideală pentru tine. 👕🖤🎨

Coloreria
5945764315319

Fisa tehnica

Tip produs
Reimprospatare culori