Balsam De Rufe Lenor Yellow 200 Spalari 4L
search
  • Balsam De Rufe Lenor Yellow 200 Spalari 4L

Balsam De Rufe Lenor Yellow 200 Spalari 4L

95,99 lei
Include TVA 2 zile

Balsam de Rufe Lenor Yellow, 200 spălări, 4L 🌼🌿: Oferă-ți o experiență revigorantă cu balsamul de rufe Lenor Yellow! Conceput pentru a oferi 200 de spălări, acest balsam luxuriant îmbrățișează țesăturile, protejându-le și lăsându-le moale și parfumate. Formula sa avansată se luptă împotriva uzurii zilnice, păstrând culorile hainelor vii și textura ca nouă. Cu fiecare spălare, Lenor Yellow îmbrățișează hainele cu un parfum proaspăt și durabil. Bucură-te de senzatia de prospețime și confort pe care o aduce în garderoba ta. #ÎmbrățișareAromată #HaineCaNoi 🌼🌿.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Balsamul de rufe Lenor Yellow pentru 200 de spălări cu un volum de 4 litri este un produs de îngrijire a rufelor care poate adăuga prospețime și un miros plăcut hainelor dvs. Acest balsam este special conceput pentru a face rufele mai moi și pentru a le parfuma subtil.

Caracteristicile cheie ale balsamului de rufe Lenor Yellow includ:

🌼 Miros plăcut: Acest balsam de rufe adaugă un miros plăcut și proaspăt hainelor, lăsându-le să miroasă frumos după spălare.

👚 Înmuiere și protecție: Balsamul face ca hainele să fie mai moi și le protejează împotriva uzurii în timpul spălării.

🌿 Utilizare ușoară: Se adaugă simplu în mașina de spălat, în compartimentul dedicat pentru balsamul de rufe, înainte de ciclul de clătire.

📏 Economie de bani și ambalare mare: Un recipient de 4 litri poate oferi suficient balsam pentru un număr mare de spălări, economisindu-vă bani și timp.

Pentru a vă bucura de beneficiile balsamului de rufe Lenor Yellow, urmați instrucțiunile de pe etichetă pentru dozare și utilizare corectă. Acesta poate face ca hainele dvs. să fie mai plăcute la atingere și să miroasă minunat.

5947497080991

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam rufe
Comentarii (0)