Balsam De Rufe Pink Stuff 960Ml
search
  • Balsam De Rufe Pink Stuff 960Ml

Balsam De Rufe Pink Stuff 960Ml

24,99 lei
Cu TVA 2 zile

Balsam de Rufe Pink Stuff 960ml - Împrospătare și Îngrijire Delicată

  • Descoperă magia îngrijirii delicate și a prospețimii cu Balsamul de Rufe Pink Stuff 960ml. Acest balsam de înaltă calitate îți oferă hainele și lenjeria un miros plăcut și o textură catifelată, pentru o experiență de purtare confortabilă și plăcută.
Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Catifelare și Aromă Subtilă:

  • Fiecare haină sau piesă de lenjerie tratată cu Balsamul de Rufe Pink Stuff va fi învăluită într-o textură catifelată și plăcută la atingere. În plus, aceasta va purta o aromă subtilă care va rămâne cu tine pe tot parcursul zilei.

Îngrijire Specială:

  • Acest balsam de rufe a fost creat pentru a oferi hainelor și lenjeriei tale o îngrijire specială. Nu doar că vei obține haine cu aspect proaspăt, dar vei proteja și prelungi durata de viață a fibrelor.

Mod de Utilizare:

  • Adaugă o cantitate adecvată de Balsam de Rufe Pink Stuff în compartimentul de clătire al mașinii de spălat sau în ultimul ciclu de clătire.
  • Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru cantitatea corectă și modul de utilizare optim.

Bucură-te de experiența de purtare îmbunătățită și de aromă plăcută cu Balsamul de Rufe Pink Stuff 960ml. Dă-ți hainelor și lenjeriei tale o atenție specială și transformă rutina de spălare într-o experiență de rafinament și confort.

Pink
5940594996738

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam rufe