Absorbante Always Ultra Platinum Secure Night 10Buc
search
  • Absorbante Always Ultra Platinum Secure Night 10Buc

Absorbante Always Ultra Platinum Secure Night 10Buc

20,99 lei
Include TVA 2 zile

Simte-te Protejată pe Timpul Nopții cu Absorbantele Always Ultra Platinum Secure Night - 10 bucăți

Bucură-te de noptea ta de somn fără griji cu Absorbantele Always Ultra Platinum Secure Night. Concepute pentru a oferi protecție maximă și confort pe durata nopții, aceste absorbante îți asigură o senzație de siguranță și liniște.

Cantitate

  Plata card

Visa, Mastercard, Ramburs

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Caracteristici esențiale:

  • Protecție înaltă: Always Ultra Platinum Secure Night este special concepută pentru a oferi protecție în timpul nopții, absorbind rapid lichidele și menținând pielea uscată.
  • Ultra Subțiri: Designul subțire al absorbantelor asigură confort și discretie, astfel încât să te poți bucura de o noapte odihnitoare.
  • Tehnologie SecureGuard: Această tehnologie contribuie la distribuția uniformă a lichidelor și previne scurgerile pentru a te simți în siguranță în orice poziție.
  • Bariere Anti-Lekage: Contururile absorbantelor sunt dotate cu bariere de protecție care ajută la prevenirea scurgerilor nedorite.

Indiferent dacă dormi într-o poziție anume sau îți schimbi adesea poziția în timpul nopții, Absorbantele Always Ultra Platinum Secure Night sunt concepute pentru a te proteja în mod eficient. Astfel, poți să te bucuri de somnul tău fără a-ți face griji cu privire la scurgeri sau disconfort.

Adaugă Absorbantele Always Ultra Platinum Secure Night în rutina ta de igienă personală și simte-te încrezătoare și protejată în timpul nopții. Lasă grija deoparte și bucură-te de un somn odihnitor, știind că ești protejată cu cea mai bună tehnologie.

Always
5945758091557

Fisa tehnica

Tip produs
Absorbante intime
Comentarii (0)