• Stoc-epuizat
Detergent Rufe Chante Clair Bicarbonato 1.8L - 40 De Spalari
search
  • Detergent Rufe Chante Clair Bicarbonato 1.8L - 40 De Spalari

Detergent Rufe Chante Clair Bicarbonato 1.8L - 40 De Spalari

29,99 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Chante Clair Detergent Rufe Bicarbonato 1.8L - 40 de Spălări de Prospime și Curățenie

Experimentează puterea remarcabilă a curățeniei și prospimii cu Chante Clair Detergent Rufe Bicarbonato 1.8L. Acest detergent avansat îmbină eficiența de curățare cu beneficiile bicarbonatului, oferindu-ți haine curate, proaspete și extrem de bine întreținute.

Caracteristici și Beneficii:

  • Formula cu Bicarbonat: Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru proprietățile sale de curățare și de îndepărtare a mirosurilor neplăcute, asigurând hainelor tale o prospețime aparte.
  • Putere de Curățare Avansată: Indiferent de tipul de murdărie sau pete, acest detergent se luptă eficient pentru a reda hainelor tale aspectul impecabil.
  • Volum Generos: Sticla de 1.8L oferă până la 40 de spălări, oferindu-ți o valoare excelentă pentru investiția ta.
  • Protecție a Culorilor: Formula sa delicată ajută la menținerea culorilor vii și la prevenirea decolorării hainelor tale preferate.

Mod de Utilizare:

  1. Dozare Corectă: Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a adăuga cantitatea corespunzătoare de detergent în mașina de spălat.
  2. Selectarea Ciclului: Alege ciclul de spălare potrivit pentru hainele tale.
  3. Rezultate Imediate: Observă cum detergentul îndepărtează murdăria și revitalizează culorile, lăsând în urmă haine proaspete și curate.

Chante Clair Detergent Rufe Bicarbonato 1.8L reprezintă alegerea ideală pentru a oferi hainelor tale tratamentul de curățare pe care îl merită. Bucură-te de o experiență de spălare superioară, în care eficiența se îmbină cu grijă pentru țesături și pentru culori. Transformă fiecare spălare într-un proces care să îți ofere hainele proaspete, curate și revigorante.

5947369861611

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent lichid