Parfum de Rufe Saruri Marine si Flori de Lotus Chanteclair 220 ml
search
  • Parfum de Rufe Saruri Marine si Flori de Lotus Chanteclair 220 ml

Parfum de Rufe Saruri Marine si Flori de Lotus Chanteclair 220 ml

43,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Îmbracă-ți Hainele în Aromele Oceanului și Eleganței cu Parfumul de Rufe Saruri Marine și Flori de Lotus Chanteclair - 220 ml

Transformă fiecare spălare într-o experiență plăcută și rafinată cu Parfumul de Rufe Saruri Marine și Flori de Lotus Chanteclair. Acest parfum special pentru rufe adaugă o notă proaspătă și subtilă de ocean și flori de lotus, transformând rutina de îngrijire într-un moment de prospețime și lux.

Caracteristici notabile:

  • Aromele Oceanului și Florilor de Lotus: Notele de saruri marine și flori de lotus îmbină prospețimea oceanului cu eleganța florilor, oferind hainelor tale o aromă unică.
  • Persistență a Aromei: Parfumul persistă pe haine, oferindu-le o notă plăcută de prospătime care durează.
  • Împrospătare a Hainelor: Parfumul revigorează hainele, oferindu-le un aer proaspăt și îmbrățișându-te cu o senzație de răcoare.
  • Simplicitate în Utilizare: Adaugă o cantitate adecvată de parfum în compartimentul de clătire al mașinii de spălat sau în apa de clătire manuală.

Dă o notă de prospețime și lux hainelor tale cu Parfumul de Rufe Saruri Marine și Flori de Lotus Chanteclair 220 ml. Fie că sunt hainele de zi cu zi sau cele speciale, acest parfum adaugă un strop de prospătime și rafinament fiecărei piese vestimentare.

Adaugă Parfumul de Rufe Saruri Marine și Flori de Lotus Chanteclair 220 ml în rutina ta de îngrijire și bucură-te de prospețimea și eleganța pe care o oferă fiecare haină. Transformă spălarea într-un moment de răsfăț și conferă hainelor tale o aromă deosebită.

5944470459515

Fisa tehnica

Tip produs
Parfumare rufe