Detergent Capsule Dixan pentru rufe colorate 60 buc
search
  • Detergent Capsule Dixan pentru rufe colorate 60 buc

Detergent Capsule Dixan pentru rufe colorate 60 buc

75,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Menține Culorile Vibrante cu Capsulele de Detergent Dixan special pentru Haine Colorate - Set de 60 bucăți

Pentru ca hainele tale să rămână pline de viață și culoare, alege Capsulele de Detergent Dixan pentru Haine Colorate. Aceste capsule inovatoare reprezintă soluția perfectă pentru spălarea hainelor colorate, oferindu-le o curățare delicată și eficientă în același timp.

Caracteristici importante:

  • Curățare Profundă și Delicată: Fiecare capsulă conține o formulă avansată care îndepărtează eficient petele și murdăria, menținând totodată intensitatea culorilor hainelor tale.
  • Protecție a Culorilor: Aceste capsule au fost special create pentru a păstra culorile vibrante și a preveni decolorarea în timpul spălării.
  • Utilizare Simplă și Sigură: Nu mai trebuie să măsori cantități de detergent. Doar introdu o capsulă în tamburul mașinii de spălat și lasă magia să înceapă.
  • Rezultate Remarcabile: Fiecare capsulă conține cantitatea exactă de detergent, garantând rezultate excelente la fiecare spălare.

Setul de 60 de Bucăți de Capsule de Detergent Dixan pentru Haine Colorate reprezintă soluția ideală pentru a-ți păstra garderoba vibrantă și îngrijită. Indiferent de culoarea hainelor tale, aceste capsule asigură o curățare superioară și protecție a culorilor.

Alege Capsulele de Detergent Dixan pentru Haine Colorate pentru fiecare spălare și bucură-te de rezultate uimitoare în menținerea culorilor vibrante și aspectului impecabil al hainelor tale.

5942669456826

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent capsule
Comentarii (0)