• Stoc-epuizat
Balsam de Rufe Lenor Spring Awakening 900ml 36 spalari
search
  • Balsam de Rufe Lenor Spring Awakening 900ml 36 spalari

Balsam de Rufe Lenor Spring Awakening 900ml 36 spalari

15,99 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Îmbracă-ți Hainele în Prospetime cu Balsamul de Rufe Lenor Spring Awakening - 900ml, 36 Spălări

Bucură-te de fiecare moment petrecut în haine proaspete și parfumate cu Balsamul de Rufe Lenor Spring Awakening. Acest balsam îți învăluie hainele într-un parfum împrospătător și îți oferă un nivel crescut de mătăsime și catifelare în fiecare spălare.

Caracteristici esențiale:

  • Parfum Împrospătător: Lenor Spring Awakening îmbogățește fiecare haină cu un parfum proaspăt, menținând aroma timp îndelungat.
  • Mătăsime și Catifelare: Formula specială a balsamului conferă hainelor tale o senzație plăcută de mătăsime și catifelare la fiecare atingere.
  • Protecție împotriva Decolorării: Balsamul contribuie la protejarea culorilor hainelor tale, menținându-le vibrante și strălucitoare.
  • Economie și Durabilitate: Un recipient de 900ml asigură până la 36 de spălări, oferindu-ți prospețime și catifelare pe termen lung.

Balsamul de Rufe Lenor Spring Awakening 900ml, 36 Spălări devine rapid un element esențial în rutina ta de spălare a hainelor. Indiferent de tipul de țesătură sau de hainele tale preferate, acest balsam îți oferă rezultate remarcabile.

Integrează Balsamul de Rufe Lenor Spring Awakening 900ml, 36 Spălări în rutina ta de îngrijire a hainelor și bucură-te de prospețime, catifelare și un parfum împrospătător în fiecare zi. Îmbracă-ți hainele în mătăsime și rafinament cu fiecare spălare.

5940845503258

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam rufe