• Stoc-epuizat
Detergent pulbere Dixan 72 spalari 3.96kg
search
  • Detergent pulbere Dixan 72 spalari 3.96kg

Detergent pulbere Dixan 72 spalari 3.96kg

110,99 lei
Cu TVA

Alegeți eficiența și puterea curățării cu Detergentul Pulbere Dixan. Cu o formulă avansată, acest detergent asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor chiar și în condiții de spălare dificile

Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergent Pulbere Dixan, 72 Spălări, 3.96 kg

Specificații:

  • Greutate: 3.96 kg
  • Număr de spălări: 72

Mod de Utilizare: Alegeți eficiența și puterea curățării cu Detergentul Pulbere Dixan. Cu o formulă avansată, acest detergent asigură îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor chiar și în condiții de spălare dificile. Capacitatea sa generoasă de 3.96 kg vă permite să efectuați până la 72 de spălări, asigurându-vă că hainele dvs. vor rămâne curate și proaspete pentru o perioadă îndelungată.

Dozați detergentul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adăugați-l în compartimentul corespunzător al mașinii de spălat. Experimentați rezultatele remarcabile ale curățării eficiente, indiferent de tipul de țesături sau nivelul de murdărie.

Alegeți Detergentul Pulbere Dixan pentru a vă asigura că fiecare spălare va aduce hainelor dvs. strălucire și prospețime, fără compromisuri în ceea ce privește curățenia.

5948328809347

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent pudra