Balsam concentrat Lenor Trezirea primaverii 40 spalari 840 ml
search
  • Balsam concentrat Lenor Trezirea primaverii 40 spalari 840 ml

Balsam concentrat Lenor Trezirea primaverii 40 spalari 840 ml

20,99 lei
Cu TVA 2 zile

ransformă fiecare zi într-o mică sărbătoare a prospețimii cu Balsamul Concentrat Lenor Trezirea Primăverii, 40 Spălări, 840 ml. Oferă-ți hainelor tale răsfățul pe care-l merită și bucură-te de aromele delicate și moaletea impecabilă a fiecărei piese vestimentare. 🌼🌿✨

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Reîmprospătează-ți Hainele cu Balsamul Concentrat Lenor Trezirea Primăverii, 40 Spălări, 840 ml

Experimentează prospețimea și delicatețea primăverii în fiecare îmbrățișare a hainelor tale cu Balsamul Concentrat Lenor Trezirea Primăverii. Acest balsam de înaltă calitate îți va învălui hainele într-un parfum rafinat și le va oferi o moalețe deosebită.

Aromele Vibrante ale Primăverii 🌼🌸

Balsamul Lenor Trezirea Primăverii aduce cu sine aromele îmbietoare ale florilor proaspăt înflorite și a aerului pur de primăvară. Cu fiecare spălare, hainele tale vor deveni purtătoarele acestor arome îmbrățișătoare, oferindu-ți o senzație de prospețime pe tot parcursul zilei.

Moalețea și Protecția Fibrelor 🌿✨

Formula concentrată a balsamului Lenor nu doar parfumează, ci și îmblânzește fibrele hainelor tale, conferindu-le o moalețe aparte și reducând riscul de electrificare statică. Hainele vor fi mai ușor de călcat și se vor menține într-o stare excelentă pentru mai mult timp.

Specificatii Produs:

  • Aromă: Trezirea Primăverii
  • Număr de Spălări: 40
  • Cantitate: 840 ml

Transformă fiecare zi într-o mică sărbătoare a prospețimii cu Balsamul Concentrat Lenor Trezirea Primăverii, 40 Spălări, 840 ml. Oferă-ți hainelor tale răsfățul pe care-l merită și bucură-te de aromele delicate și moaletea impecabilă a fiecărei piese vestimentare. 🌼🌿✨

5946591262135

Fisa tehnica

Tip produs
Balsam rufe
Comentarii (0)