Inalbitor Ace Levantica 1L
search
  • Inalbitor Ace Levantica 1L

Inalbitor Ace Levantica 1L

9,99 lei
Cu TVA 2 zile

Înălbitor ACE Lavandă, 1L: Eficacitate și prospețime într-un singur produs! 💜✨ Combătând petele tenace și igienizând în același timp, înălbitorul ACE Lavandă nu doar curăță, ci adaugă și o notă aromatică relaxantă de lavandă. Perfect atât pentru rufe cât și pentru suprafețe, acest înălbitor asigură strălucire și elimină bacteriile. Adaugă în rutina ta de curățenie puterea de albire a ACE, îmbogățită cu parfumul calmant al lavandei. Pentru o casă curată și parfumată, alege Înălbitorul ACE Lavandă! 🌸🌀✨.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Înălbitorul ACE Lavandă în varianta de 1 litru este un produs de curățare și înălbire eficient pentru rufe și textile. Acest înălbitor este special conceput pentru a îndepărta petele, pentru a revigora culorile hainelor și pentru a conferi o aromă proaspătă de lavandă.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌸 Aroma plăcută: Aroma de lavandă poate lăsa hainele cu un miros proaspăt și plăcut după spălare.
  • 🧺 Înălbirea hainelor: Este folosit pentru a menține sau pentru a îmbunătăți albul hainelor, conferindu-le o nouă strălucire.
  • 🌊 Îndepărtarea petelor: Înălbitorul ACE ajută la eliminarea petelor dificile de pe haine.
  • 💧 Utilizare eficientă: Produsul poate fi adăugat în mașina de spălat sau folosit în mod manual în apă pentru înmuiere.

Pentru a utiliza înălbitorul ACE Lavandă, urmează instrucțiunile de pe ambalaj și respectă proporțiile indicate pentru spălarea sau înmuierea hainelor. Asigură-te că citești instrucțiunile cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține hainele în stare bună. 🌸🧺🌊💧✨

5947738004137

Fisa tehnica

Tip produs
Inalbitor