Inalbitor Parfumat Ace Rain Drops 1L
search
  • Inalbitor Parfumat Ace Rain Drops 1L

Inalbitor Parfumat Ace Rain Drops 1L

9,99 lei
Cu TVA 2 zile

Înălbitor parfumat ACE Rain Drops: Curățenie revitalizantă cu esența proaspătă a picăturilor de ploaie! 💧✨ Cu o formulă eficientă care combate petele și murdăria, înălbitorul ACE Rain Drops nu doar igienizează în profunzime, ci și învăluie spațiul într-o mireasmă proaspătă și curată, asemănătoare aerului după ploaie. Fie că este folosit pentru rufe sau pentru suprafețe, acest produs lasă în urma sa o strălucire impecabilă și o senzație de prospetime naturală. Îmbogățește experiența curățeniei cu aroma revitalizantă a ACE Rain Drops! 🌀🌸✨.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Înălbitorul parfumat ACE Rain Drops în varianta de 1 litru este un produs de curățare și înălbire eficient pentru rufe și textile. Acest înălbitor este special conceput pentru a îndepărta petele, pentru a revigora culorile hainelor și pentru a conferi o aromă proaspătă de picături de ploaie.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌧️ Aroma plăcută: Aroma de picături de ploaie poate lăsa hainele cu un miros proaspăt și plăcut după spălare.
  • 🧺 Înălbirea hainelor: Este folosit pentru a menține sau pentru a îmbunătăți albul hainelor, conferindu-le o nouă strălucire.
  • 🌊 Îndepărtarea petelor: Înălbitorul ACE ajută la eliminarea petelor dificile de pe haine.
  • 💧 Utilizare eficientă: Produsul poate fi adăugat în mașina de spălat sau folosit în mod manual în apă pentru înmuiere.

Pentru a utiliza înălbitorul ACE Rain Drops, urmează instrucțiunile de pe ambalaj și respectă proporțiile indicate pentru spălarea sau înmuierea hainelor. Asigură-te că citești instrucțiunile cu atenție pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține hainele în stare bună. 🌧️🧺🌊💧✨

5945459068452

Fisa tehnica

Tip produs
Inalbitor
Comentarii (0)