LE CHAT DETERGENT LICHID 4L FRESH 80SPALARI
search
  • LE CHAT DETERGENT LICHID 4L FRESH 80SPALARI

LE CHAT DETERGENT LICHID 4L FRESH 80SPALARI

89,99 lei
Cu TVA 2 zile

Detergentul lichid Le Chat Fresh, 80 spălări, 4L: Curățenie impecabilă cu o prospețime de durată! 🌀✨ Formulat pentru a combate chiar și cele mai dificile pete, Le Chat Fresh lasă hainele strălucitor de curate și incredibil de proaspete. Fiecare picătură din cei 4L oferă eficacitate maximă, garantând până la 80 de spălări perfecte. Aroma sa revitalizantă persistă după spălare, asigurând o senzație plăcută pe parcursul întregii zile. Pentru o curățenie exemplară și un parfum proaspăt care persistă, alege Le Chat Fresh! 💧🌼✨.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergentul lichid Le Chat Fresh în varianta de 80 de spălări și 4 litri este un produs destinat spălării hainelor în mașina de spălat sau manual. Acest detergent este conceput pentru a îndepărta eficient murdăria și petele de pe haine, oferindu-le un aspect curat și proaspăt.

✨ Beneficiile produsului:

  • 🌼 Aroma proaspătă: Detergentul Le Chat Fresh poate oferi hainelor tale o aromă proaspătă și plăcută.
  • 🧺 Curățare eficientă: Produsul ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor.
  • 💧 Utilizare ușoară: Detergentul lichid poate fi adăugat în compartimentul mașinii de spălat sau folosit pentru spălarea manuală a hainelor.

Pentru a utiliza detergentul lichid Le Chat Fresh, urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru cantitatea potrivită de produs care trebuie adăugată în mașina de spălat sau în apă pentru spălarea manuală. Asigură-te că respecți instrucțiunile pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a-ți menține hainele curate și proaspete. 🌼🧺💧✨

Le Chat
5944062142931

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent lichid
Comentarii (0)