Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori, 500 gr
search
  • Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori, 500 gr

Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori, 500 gr

20,99 lei
Cu TVA 2 zile

Ariel Quitamanchas Pulbere, 500 gr, Protecție Culori: Curățare profundă pentru nuanțele tale preferate! 🌈✨ Ariel Quitamanchas, cu formula sa avansată, oferă o curățare impecabilă pentru hainele colorate, eliminând petele chiar și cele mai rezistente, fără a compromite intensitatea culorilor. Tehnologia Oxiaction descompune și elimină petele tenace, asigurând în același timp că nuanțele rămân vibrante și luminoase, spălare după spălare. Este soluția perfectă pentru a păstra strălucirea culorilor hainelor tale, chiar și după numeroase spălări. Fie că este vorba de pete de vin, cafea sau de murdărie obișnuită, Ariel Oxiaction le înfruntă cu succes, oferindu-ți haine curate și proaspete de fiecare dată. Redescoperă frumusețea culorilor cu Ariel Quitamanchas! 🌟👚💧.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori, 500 gr, este un detergent de înaltă calitate conceput special pentru protejarea culorilor hainelor dumneavoastră în timpul procesului de spălare. Acest detergent ajută la menținerea prospețimii și intensității culorilor, astfel încât hainele dumneavoastră să arate mereu ca noi.

Caracteristicile cheie ale Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori includ:

🌈 Protecție culori: Acest detergent este special formulat pentru a proteja culorile hainelor, prevenind decolorarea sau pătarea acestora în timpul spălării.

🪣 Ușor de utilizat: Se dizolvă rapid în apă, asigurând o spălare eficientă și fără reziduuri.

🌊 Curățare profundă: Curăță eficient murdăria și petele, asigurându-vă că hainele rămân curate și proaspete.

🌸 Potrivit pentru diverse țesături: Poate fi utilizat pentru diferite tipuri de țesături, inclusiv cele colorate sau delicate.

🪶 Format de 500 grame: Ambalajul conține suficient detergent pentru multiple cicluri de spălare, oferindu-vă un raport calitate-preț excelent.

Ariel Quitamanchas Pulbere Protectie Culori este alegerea perfectă pentru a păstra culorile hainelor dumneavoastră vibrante și strălucitoare. Acest detergent de înaltă calitate vă ajută să obțineți rezultate excelente în procesul de spălare și să mențineți prospețimea hainelor dumneavoastră colorate.

Ariel
5941542412973

Fisa tehnica

Tip produs
Inalbitor
Comentarii (0)