• Stoc-epuizat
A+ DETERGENT CAPSULE 56BUC OCEAN DREAM
search
  • A+ DETERGENT CAPSULE 56BUC OCEAN DREAM

A+ DETERGENT CAPSULE 56BUC OCEAN DREAM

81,99 lei
Cu TVA
Cantitate
Stoc-epuizat

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream este un detergent de rufe cu capsule, care ofera o curatare eficienta a rufelor. Capsulele sunt concepute pentru a se dizolva complet in apa, astfel incat sa nu lase reziduuri pe haine. Detergentul este disponibil intr-o varietate de parfumuri, inclusiv Ocean Dream, care ofera un miros proaspat de ocean.

A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream este potrivit pentru toate tipurile de rufe, inclusiv haine de culoare, haine albe si haine delicate. Detergentul este de asemenea eficient in eliminarea petelor dificile, cum ar fi petele de grasime, petele de sange si petele de iarba.

A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream este usor de folosit. Pur si simplu introduceti o capsulă in masina de spalat, impreuna cu rufele. Nu este necesar sa cantariti sau sa masurati detergentul. Capsulele sunt predozate pentru a curata eficient o incarcatura de rufe.

A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream este un detergent de rufe de calitate, care ofera o curatare eficienta si un miros proaspat. Detergentul este disponibil la un pret accesibil, astfel incat sa va puteti bucura de haine curate si frumos mirositoare fara a cheltui o avere.

Iata cateva dintre beneficiile utilizarii A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream:

  • Eficient in eliminarea petelor dificile
  • Potrivit pentru toate tipurile de rufe
  • Usor de folosit
  • Pret accesibil
  • Disponibil intr-o varietate de parfumuri

Daca sunteti in cautarea unui detergent de rufe de calitate, care sa ofere o curatare eficienta si un miros proaspat, A+ Detergent Capsule 56 buc Ocean Dream este o alegere excelenta.

5948797427950

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent capsule
Comentarii (0)