Solutie pardoseala AJAX Classico 950 ml
search
  • Solutie pardoseala AJAX Classico 950 ml

Solutie pardoseala AJAX Classico 950 ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile

Revigorați-vă spațiul cu Solutia pentru Pardoseli AJAX Clasico! Formula sa specială acționează eficient asupra murdăriei și petelor, lăsând în urmă o strălucire proaspătă și un parfum clasic

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Produs: Solutie Pardoseală AJAX Clasico 950 ml

Specificații:

  • Volum: 950 ml
  • Tip: Solutie pentru pardoseală
  • Parfum: Clasic și revigorant

Mod de Utilizare: Revigorați-vă spațiul cu Solutia pentru Pardoseli AJAX Clasico! Formula sa specială acționează eficient asupra murdăriei și petelor, lăsând în urmă o strălucire proaspătă și un parfum clasic. Fiecare utilizare devine o experiență de curățenie excepțională, care adaugă un plus de strălucire fiecărei încăperi.

Turnați o cantitate mică de soluție pe pardoseală și utilizați o mătură sau o cârpă umedă pentru a curăța în profunzime. Formula sa concentrată asigură o curățare eficientă, astfel încât veți obține rezultate remarcabile cu cantități mici de produs. După utilizare, veți fi întâmpinați de un parfum proaspăt și revigorant, care va umple întreaga încăpere.

Transformați curățenia într-o activitate plăcută și obțineți rezultate de calitate profesională cu Solutia pentru Pardoseli AJAX Clasico. Simplu de utilizat și eficient, acest produs vă ajută să mențineți fiecare colț al casei strălucitor și proaspăt!

5947204289518

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent pardoseala