Detergent Pardoseli Parfum Marin Fabuloso 950 ml
search
  • Detergent Pardoseli Parfum Marin Fabuloso 950 ml

Detergent Pardoseli Parfum Marin Fabuloso 950 ml

14,99 lei
Cu TVA 2 zile

Detergent Pardoseli Fabuloso Parfum Marin, 950ml: Prospețime oceanică și curățenie profundă! 🌊✨🌀 Fabuloso aduce briza mării direct în casa ta cu această soluție pentru pardoseli cu parfum marin. Formula sa specială îndepărtează eficient murdăria și grăsimile, lăsând pardoselile strălucitoare și fără dâre. Esența de parfum marin răspândește o aromă revigorantă și proaspătă, recreând senzația de prospețime a unei zile pe litoral. Ideal pentru toate tipurile de suprafețe dure, de la gresie până la marmură. Redescoperă bucuria unui spațiu curat și parfumat cu Detergentul Pardoseli Fabuloso cu Parfum Marin! 🌊🌟🧽.

Cantitate

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Detergentul pentru pardoseli Fabuloso Parfum Marin 950 ml este alegerea perfectă pentru curățarea și parfumarea eficientă a pardoselilor din locuința dumneavoastră. Cu aroma sa proaspătă de marin, acest detergent vă va încânta simțurile în timp ce vă ajută să mențineți podelele curate și strălucitoare.

Caracteristicile cheie ale detergentului pentru pardoseli Fabuloso Parfum Marin includ:

🧼 Curățare eficientă: Acest detergent elimină eficient murdăria și petele de pe podele, lăsându-le curate și strălucitoare.

🌊 Aroma proaspătă de marin: Parfumul de marin adaugă o notă proaspătă și revigorantă mediului dumneavoastră, creând o atmosferă plăcută.

💧 Potrivit pentru diferite tipuri de pardoseli: Puteți utiliza acest detergent pe o varietate de pardoseli, inclusiv linoleum, gresie, marmură și multe altele.

🪣 Format convenabil de 950 ml: Sticla de 950 ml asigură o utilizare îndelungată a detergentului și este ușor de depozitat.

🌸 Pentru utilizare casnică: Este ideal pentru curățarea pardoselilor din locuința dumneavoastră, oferindu-vă un mediu curat și proaspăt.

Cu Fabuloso Parfum Marin 950 ml, veți putea să vă bucurați de curățenia și prospetimea pardoselilor din locuința dumneavoastră. Acest detergent eficient vă ajută să mențineți mediul curat și plăcut, iar aroma sa proaspătă de marin adaugă o notă specială experienței de curățare.

5946418090668

Fisa tehnica

Tip produs
Detergent pardoseala
Comentarii (0)