Parfum de Rufe Royal Bubble Gum 200ml
search
  • Parfum de Rufe Royal Bubble Gum 200ml

Parfum de Rufe Royal Bubble Gum 200ml

34,99 lei
Cu TVA 2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Plata card

Folosim serviciul Viva Wallet.

  Livrare 24-48h

Pentru comenzile date in intervalul Luni-Vineri

  Returnare / inlocuire produse

Formular pentru returnare / inlocuire produse

Parfum de Rufe Royal Bubble Gum 200ml

  • Experimentează aromele plăcute și prospețimea inconfundabilă cu Parfumul de Rufe Royal Bubble Gum 200ml. Acest parfum de rufe de înaltă calitate este alegerea perfectă pentru a-ți împrospăta hainele și lenjeria într-un mod unic și revigorant.

Arome Captivante:

  • Cu o combinație captivantă de note dulci și fructate, parfumul Royal Bubble Gum transformă fiecare spălare într-o experiență plăcută și inedită.

Prospețime de Durată:

  • Formula sa avansată este concepută pentru a păstra prospețimea rufelor tale pentru o perioadă îndelungată, astfel încât să te bucuri de senzația de curățenie și vitalitate la fiecare purtare.

Mod de Utilizare:

  • Pentru a adăuga o notă plăcută hainelor tale, adaugă o cantitate mică de parfum de rufe Royal Bubble Gum în compartimentul de clătire al mașinii de spălat sau direct în apă, în timpul ultimului ciclu de clătire.
  • Pentru hainele mai delicate, poți dilua parfumul în apă înainte de a-l adăuga în mașină.

Descoperă un nou nivel de prospețime și rafinament cu Parfumul de Rufe Royal Bubble Gum 200ml. Bucură-te de haine și lenjerie care emană un miros îmbietor și care vor face ca fiecare zi să fie mai plăcută.

Royal
5948664542724

Fisa tehnica

Tip produs
Parfumare rufe
Comentarii (0)